Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaştı

 Alanya Haber giriş: 31 Mayıs 2024, Cuma 11:38., Güncelleme: 2 ay önce
Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaştı
Abone ol

Ünlü spor medya kuruluşu Sky Sports'un İtalya edisyonu, Fenerbahçe'nin, teknik direktör Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın 'anlaştım' dediği teknik direktör Jose Mourinho'nun, diğer aday Ali Koç'un sportif direktörü Mario Branco ile el sıkıştığı iddia edildi.

Sky Sports'un İtalya versiyonu, 61 yaşındaki Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın hoca adayı olan Mourinho'nun, Ali Koç'un sportif direktörü Mario Branco ile anlaştığı haberi yankı uyandırdı.

Sky Sports İtalya'daki haberde, "Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Jose Mourinho için yeni bir macera: Eski Roma teknik direktörü ile iki yıllık sözleşme. İşlem, onun gibi Portekizli sportif direktör Mario Branco tarafından sonuçlandırıldı." ifadelerine yer verildi.

AZİZ YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMA: İYİ OLUR!

En büyük seçim vaatlerinden biri olan Jose Mourinho ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un anlaşmasına ilişkin Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüştü, belli bir noktaya geldik. Onlara da çağrı yaptık, 'Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu işi halledelim' dedim."

"Neyse akılları gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. "

"Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho!"

"Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım."

"Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez."

Mahmut Uslu ise konuyla ilgili olarak, "Seçilmeden teknik direktör getiren adam Aziz Yıldırım" ifadesini kullandı.

 

Başkan adayı Aziz Yıldırım, Mourinho ile ilgili olarak yaptığı son açıklamada, şu sözleri sarf etmişti:

Fenerbahçe'ye gelen bir antrenör değerinde. Biz, sponsorla ödeyeceğiz. O bir problem değil. Ali Koç da Mourinho ile görüşmüş. Ben de kendisine -Mourinho'ya- söyledim, hangimiz seçilirsek seçilelim, Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var dedim.