İSK'nin ardından İl Seçim Kurulu da Gömeç'in itirazını reddetti

 Alanya Haber giriş: 09 Kasım 2022, Çarşamba 19:39., Güncelleme: 2 yıl önce
İSK'nin ardından İl Seçim Kurulu da Gömeç'in itirazını reddetti
Abone ol

Son dakika... Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç'in İlçe Seçim Kurulunun kura çekimi ile ilgili olarak Antalya İl Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz sonuçlandı. İl Seçim Kurulu, Alanya İlçe Seçim Kurulu'nun kararını onayladı. Gömeç, Yüksek Seçim Kurulu'na gitmeyeceğini söyledi

Son dakika... Ve ALTSO'nun yeni başkanı resmen Eray Erdem oldu.

7. Komitede oyların eşit çıkması nedeniyle Eray Erdem Alanya İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etmişti.

Bu itiraz sonucunda İlçe Seçim Kurulu'na çağırılan Gömeç ve Eray Erdem'in huzurunda yeniden kura çekilmiş ve Bilal Gömeç'e verilen iki meclis üyesinden birisi Eray Erdem'e verilmişti.

Kararın ardından Gömeç Antalya İl Seçim Kurulu'na itiraz etmişti. Bu itiraz bugün akşam saatlerinde sonuçlandı. Antalya İl Seçim Kurulu, Alanya İlçe Seçim Kurulu'nun kararını onaylayına Eray Erdem, 35 meclis üyesine sahip olarak çoğunluğu sağlamış oldu.

GÖMEÇ: ALANYA'YA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Antalya İl Seçim Kurulu'nun verdiği karara saygı duyduğunu ifade eden Bilal Gömeç, Yüksek Seçim Kurulu'na gitmeyeceğini söyledi. Komitedeki üyelerin haklarını korumak amacıyla itiraz ettiklerini vurgulayan Gömeç, "Sonuçlar hayırlı olsun. Bundan sonra da Alanya'ya hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER