Iraklı şahıs engelli kız çocuğuna asansörde tacizde bulundu.

 Alanya Haber giriş: 27 Haziran 2021, Pazar 14:11., Güncelleme: 3 yıl önce
Iraklı şahıs engelli kız çocuğuna asansörde tacizde bulundu.
Abone ol

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan bir sitenin asansöründe 50 yaşlarındaki bir Iraklı, 16 yaşındaki engelli kız çocuğuna tacizde bulundu. Geçtiğimiz hafta Kestel Mahallesi'nde Ürdünlü ve Suriyeli şahıslarca kadın ve çocukların gözleri önünde bıçaklı, sopalı kavga sonrası yaşanan bu olay, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı; "Çocuklarımız için endişeliyiz" paylaşımları yapıldı

İddialara göre site sakinlerinden 16 yaşındaki yüzde 60 engelli genç kız asansörde yalnız olduğu bir sırada takip eden 50 yaşındaki Iraklı komşusu tarafından saldırıya uğradı.

Genç kızın bağırarak yardım istemesi üzerine çevredeki komşular sesin geldiği asansöre doğru yardıma koştu.. 50 yaşındaki tacizci Iraklı şahıs ise olay yerinden koşarak kaçtı.  

İLGİLİ HABER

Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından saldırgan tespit edilerek göz altına alındı. 

TEPKİ BÜYÜYOR: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ENDİŞELİYİZ!

Olayla ilgili soruşturma devam ederken tepki gösteren mahalle sakinleri, "Her milletten insan burada yaşıyor. Herkes kötü değil ama Irak, Ürdün ve Suriyeliler mahallede husuru bozdu. Sürekli olay oluyor. Son olay ise kabul edilemez. Çocuklarımız için endişeliyiz" ifadelerini kullandı.