İlyas Kıldırgıcı sonsuzluğa uğurlandı
Alanya Haber giriş: 10 June 2025, Tuesday 01:03., Güncelleme: Bir ay önce

Yayla dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Alanya'nın sevilen işadamlarından İlyas Kıldırgıcı, Gürses Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı. Dereköy Dönme Mezarlığı’nda defnedilen merhum Kıldırgıcı sevenleri ve yakınlarının gözyaşları içinde dualarla uğurlandı
Alanya'nın örnek işletmelerinden Barbekü Olive Garden Restaurant ve Aykar Soğutma'nın sahibi İlyas Kıldırgıcı, Gedevet Yaylası'ndaki evinden dönüş yolunda direksiyon hakimiyetini kaybettiiği aracıyla yaklaşık 100 metrelik uçuruma uçtu. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri Kıldırgıcı'nın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Gürses Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları, iş dünyasından çok sayıda isim ve vatandaşlar katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde ailesi ve sevenleri gözyaşlarına hâkim olamadı.

İlyas Kıldırgıcı, kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Alanya Dereköy Dönme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
