Hava Durumu Alanya - Afrika Sıcaklarıyla Yanacağız

 Alanya Haber giriş: 28 Mayıs 2019, Salı 13:02., Güncelleme:
Hava Durumu Alanya - Afrika Sıcaklarıyla Yanacağız
Abone ol

Antalya bölgesi Afrika'dan gelecek olan sıcakların etkisi altına giriyor. Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklığı 5-7 derece birden artacak. Peki Alanya'da 3 günlük 5 günlük ve 15 günlük hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji uyardı, Afrika'dan geliyor YANACAĞIZ..

Antalya Bölgesi için Meteoroloji'den yapılan uyarı şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre hafta başından itibaren Afrika üzerinden gelen sıcak havayla birlikte hava sıcaklıklarının; bölgemiz genelinde hissedilir derecede (5-7 derece) artacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta il merkezlerimizde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının; Antalya’da 33, Burdur ve Muğla’da 34, Isparta’da ise 33 dereceye ulaşması bekleniyor. Beklenen sıcak havayla birlikte güneş ışınlarının dik geldiği 10-16 saatleri arasında başta kronik rahatsızlıkları olanlar, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere vatandaşlarımızın güneş ışına direkt maruz kalmamaları, sıcaktan korunmak için önlem almaları önem arz etmektedir.

ALANYA HAVA DURUMU

Alanya için Meteoroloji'den alınan son hava tahminlerine göre 3 günlük hava durumu şöyle;

28 May Salı günü. Güneşli, sıcaklık ise 32 ° olurken aynı gün gece saatleri Çoğunlukla Açık olacak 29 May Çarşamba günü Kısmen Güneşli, hissedilen sıcaklık 35 °, gece ise Çoğunlukla Açık olacak.

30 Mayıs Perşembe günü Alanya için hava durumu Parçalı Bulutlu, hissedilen sıcaklık derecesinin ise 35 ° civarında olması bekleniyor. 30 May Perşembe gece saatlerinde ise hava Çoğunlukla Açık olacak.

 Alanya 6 günlük hava durumu