Gökbel Ağalık bedeli Ela bebeğe bağışlansın önerisi: Alanya bunu bekliyor!

 Alanya Haber giriş: 27 Temmuz 2022, Çarşamba 23:55., Güncelleme: 2 yıl önce
Gökbel Ağalık bedeli Ela bebeğe bağışlansın önerisi: Alanya bunu bekliyor!
Abone ol

16. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ndeki Ağalık bedeli olan 1 milyon 307 bin TL Ela bebeğe bağışlanacak mı? Son Meclis toplantısında Alanya Belediye Meclis Üyesi CHP’li Nazmi Zavlak'ın gündeme getirdiği 'Ağalık Parası Ela Bebeğe Bağışlansın' teklifi Alanya kamuoyunda büyük destek görmüştü. Zavlak, yarın Ela Bebeğin Ailesi ile buluşacak olan Başkan Yücel'e önerisini bir kez daha hatırlatarak 'Ela'nın günleri sayılı.. Alanya bunu bekliyor...' dedi.

Alanya Belediye Meclis Üyesi, CHP’li Nazmi Zavlak, SMA hastası Alanyalı Ela Bebek ve ailesinin yarın saat 10.30’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret edeceğini ifade etti.

Geçtiğimiz 16 Temmuz'da Gökbel Güreşleri’ndeki ağalık bedeli olan 1 milyon 307 bin TLnin Ela Bebek kampanyasına bağışlanması önerisinde bulunan ve bu teklifine Alanya genelinden büyük bir destek bulan İç Mimar Nazmi Zavlak  “Ela Bebek’in ailesi yarın(28 Temmuz Perşembe) saat 10.30’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in davetlisi olacak. Umarım koç parası değil de ağalık ücreti bağışlanır ki Alanya Belediyesi yakışanı yapmış olur. 820 milyonluk yatırım yapan belediyeye bu yakışır” mesajı paylaştı.

Gökbel Ağalık bedeli Ela bebeğe bağışlansın önerisi: Alanya bunu bekliyor!
Gökbel Ağalık bedeli Ela bebeğe bağışlansın önerisi: Alanya bunu bekliyor!

Zavlak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, sağlığına kavuşan SMA hastası Ahmet bebekte olduğu gibi Ela bebeğin de elinden tutacağına ve yardım kampanyasında bir farkındalık yaratacağına inandığını ifade etti.

SOSYAL MEDYA DA ZAVLAK'IN ÖNERİSİ OLUMLU KARŞILANDI.

Alanya'nın Kestel Mahallesi'ne Bağlı Gökbel Yaylası'nda gerçekleştirilen geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin ardından ağalık parası olan 1 milyon 307 bin TL'nin ela bebeğin yaşaması için devam eden kampanyaya bağışlanması önerisinde bulunan Zavlak'a Alanya genelinden tam destek gelmişti.

Gökbel Ağalık bedeli Ela bebeğe bağışlansın önerisi: Alanya bunu bekliyor!
Alanya’da SMA Tip 1 ile mücadele eden Ela bebek ve ailesi 22 Şubat 2022 tarihinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etmiş ve Başkan Yücel bu ziyarette 'Ela bebek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz' sözü vermişti.

BAŞKAN YÜCEL'İN 'AĞALIK PARASINI' BAĞIŞLAMASI BEKLENİYOR.

Kestel Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı yardımlarla hafızalara kazınan, bugün de yardım kampanyaları ve hayır işlerinde üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı bilinen Yücel'in, Zavlak'ın Meclis'te gündeme getirdiği Ela Bebek için de 'ağalık parası' önerisini karşılıksız bırakmamış ve 'İnşaallah'  yanıtını vermişti..  Başkan Yücel'in Ela Bebeğe destek vermesi bekleniyor.

'Alanya Ağası'nı arıyor'

Öte yandan sosyal medyada ise bazı Alanyalı vatandaşların Gökbel Ağalık parasının Ela Bebeğe bağışlanması gerektiğine dikkat çekerek 'Gökbel ağası belli, Alanya Ağası kim' yorumları yaptığı görüldü.