Gazipaşa Özüne Geri Döndü!

 Gazipaşa Haber giriş: 02 Nisan 2019, Salı 20:41., Güncelleme: 5 yıl önce
Gazipaşa Özüne Geri Döndü!
Abone ol

Akdeniz Bölgesinde, CHP'nin kalelerinden olarak bilenen Gazipaşa, bir dönemlik aranın ardından yeniden CHP dedi.. CHP'nin Adayı Mehmet Ali Yılmaz, rakibi Adil Çelik karşısında ezici bir üstünlük sağlayarak başkanlık koltuğuna oturdu. Başkanlığı kazanan Yılmaz, Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Sen, ben yok biz varız... Bize gönül veren desteğini esirgemeyen tüm Gazipaşa halkına teşekkür ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum, şimdi hizmet zamanı. dedi

Gazipaşa'da CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın zaferiyle sonuçlandı.

CHP'li Kent ve Çevre Uzmanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçede seçmenlerden aldığı yoğun destekle seçimdenezici bir üstlükle çıktı. 53 mahalleden gelen sürpriz sonuçlar dikkat çekerken, Yılmaz'a merkez mahalleler başta olmak üzere kırsaldan da yoğun destek geldiği gözlendi.

Gazipaşa Özüne Geri Döndü!
Gazipaşa Özüne Geri Döndü!

Sonuçların açıklanmasının ardından seçim koordinasyon merkezi önünde coşku dolu görüntüler oluştu. 38 bin 414 seçmenin bulunduğu ilçede, 8 belediye başkan adayı yarıştı. Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ak Partili Adil Çelik, Saadet Partisi(SP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Bacak, Demokrat Parti'den(DP) İsa Balcı, Vatan Partisi'nden(VP) Mehmet Gülcan, Demokratik Sol Parti'den(DSP) Mehmet Duymuş, Bağımsız Türkiye Partisi'nden(BTP) Erdal Tezkerecioğlu ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yeter Arıcan yarıştı.

Gazipaşa Özüne Geri Döndü!
Gazipaşa Özüne Geri Döndü!

Kamuoyunda seçimin favorisi olarak gösterilen Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, 5 yıl önce Cemburak Özgenç'le kaybedilen CHP'nin kalesi Gazipaşa'yı yeniden geri aldı. Kesin olmayan sonuçlara göre Yılmaz, en yakın rakibi Ak Partili Adil Çelik'e 3 binden fazla fark attı.

Gazipaşa Özüne Geri Döndü!
Gazipaşa Özüne Geri Döndü!

YILMAZ'DAN İLK MESAJ

Seçim koordinasyon merkezi önünde başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Binlerce kişinin bulunduğu meydanda konuşan Gazipaşa'nın yeni Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Yaklaşık 3 aydır hep birlikte çalıştık, sizler büyük özveri gösterdiniz. Her zaman bizlerle birlikte oldunuz ve gecenizi gündüzünüze katarak desteklerinizi esirgemediniz. ‘Birlikte başaracağız’ dedik, başardık. Bu zaferin mimarı sizlersiniz, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Buradan bütün belediye başkan adaylarına da teşekkür ediyorum. Evet, bir yarıştı ve biz kazandık, artık seçim bitmiştir, bundan sonra hizmet zamanıdır. Bize oy versin vermesin, Gazipaşa’da yaşayan herkesin başkanı olacağım. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Sen, ben yok biz varız. İnşallah 5 yıl içerisinde Gazipaşa’yı çalışan, üreten, mutlu ve gülümseyen insanların yaşadığı bir şehir haline getireceğiz. Bize gönül veren desteğini esirgemeyen tüm Gazipaşa halkına teşekkür ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Gazipaşa Özüne Geri Döndü!
Gazipaşa'nın yeni belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz kendisine destek veren coşkulu kalabalığa seslendi

5 YIL BERABER OLACAĞIZ

Millet İttifakı'nın Kontenjan Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yüksel ise konuşmasında önemli mesajlar verdi. İYİ Parti'nin etkili ismi Yüksel, "Zorlu bir sürecin sonunda bahara ulaştık. Bu akşam çok yorulduk. Bir kavgaya, gürültüye herhangi bir arkadaşımızın burnunun kanamaması için dikkat etmenizi istiyorum. Zorlu bir süreç dedik, bir ittifak anlaşması süreci geçti. Antalya, Türkiye’deki örnek illerden birisidir. Büyükşehiri de alıyoruz, Gazipaşa geldi, Manavgat geliyor, Elmalı geliyor, Finike geliyor, Demre geliyor birçoğu daha geliyor. Bu süreçte bizim bir tek hesabımız vardı, Gazipaşa’yı Ak Parti iktidarından bu zulümden kurtarmaktı. Bizim hesabımız koltuk değil, biz Gazipaşa’yı birlikte, sizlerle beraber yönetebilmek adına yola çıktık.

Mahalle toplantılarında da söyledim, bu süreci 31 Mart üzerine kurmadık. Önümüzdeki 5 yıl üzerine kurduk. Biz Allah izin verirse sizlerle 5 yıl beraber çalışacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa nasıl koordineli çalışır, bunu da göstereceğiz. Bu zafer, büyük bir zaferdir. Karşımızda bir devlet gücü vardı, karşımızda bir ekonomik güç vardı. Bizler zor şartlarla bu seçim kampanyasını yürüttük. Ama bir algı yanıltmasına Gazipaşa’m kanmadı, sizlere minnettarım. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. Kaynak: http://www.gazipasasahil.com