Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle Gelecek

 Gazipaşa Haber giriş: 23 Şubat 2019, Cumartesi 04:06., Güncelleme: 6 yıl önce
Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle Gelecek
Abone ol

Gazipaşa'da CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Mehmet Ali Yılmaz seçim çalışmalarını sürdürüyor.. Millet İttifakı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde zafere ulaşacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Yılmaz,"Gazipaşa’mıza bahar bizimle gelecek" dedi... Gazipaşa siyaset kulislerinde ''Yılmaz'ın seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakıldığı' konuşuluyor..

Gazipaşa'da Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında seçime girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın belediye meclis üyesi aday listesi, kamuoyundan tam not aldı. Mimardan inşaat mühendisine, avukattan iş adamına kadar önemli isimler yer aldığı Millet İttifakı’nın belediye meclis üyesi aday listesi Gazipaşa kamuoyunda, ‘en iyi liste’ şeklinde yorumlanıyor.

Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle gelecek
Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle gelecek

Millet İttifakı’nın toplum tarafından kabul görmüş ve beğeni toplamış her biri birbirinden değerli belediye meclis üyesi adayları ile birlikte her geçen gün gücüne güç katacağını belirten Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, "Bu durum, meclis kadromuzun Gazipaşa’nın beklentilerini karşılayabilecek düzeyde olduğunu net bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu birlik ve beraberlik ruhunun bu seçimlerde de yaşanacağından eminiz. Gazipaşa halkının da teveccühüyle 31 Mart seçimlerini büyük bir farkla kazanacağız" dedi. İttifak için İYİ Parti’ye teşekkür eden Yılmaz,  “İlçe Başkanımız, yönetimi ve partililerle birlikte uyum içindeyiz. İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndaki arkadaşlarımız gerçekten Gazipaşa’ya hizmet için çalışıyorlar. Bu birliktelik ve güçle birlikte Gazipaşa’mızı daha güzel günlere ulaştıracağız. El birliği içinde, gönülden bir sevgiyle Gazipaşa’mız için en iyisini birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle gelecek
Gazipaşa Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Yılmaz: Bahar Bizimle gelecek

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
Gazipaşa’da ziyaret ettiği her yerde vatandaşların değişim istediğini, cadde ve sokaktaki havanın beklediklerinden iyi olduğunu gözlemlediklerini belirten Başkan Adayı Yılmaz, “Vatandaşlarımızda değişim için bugüne kadar görülmemiş bir istek arzu var. Gazipaşa, Anadolu’nun birçok şehrinden hizmet anlamında geri kalmış durumda. Gazipaşa’nın kayıp yıllarını telafi edeceğiz. Bizler göreve geldiğimizde beş yılı nasıl bitiririz de gideriz hesabını yapmayacağız. Biz Gazipaşa’nın geleceğine talibiz, çünkü biz ilçenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Hepsi hizmet aşkıyla dolu meclis üyelerimizle birlikte yaşanabilir, ekonomik düzeyi ve sosyal hayatı gelişmiş, alt ve üst yapı sorununu çözmüş bir şehri kurmak için göreve talibiz. Artık Gazipaşa’nın, günü değil, geleceği kurtaracak azimli ve inançlı kadrolara ihtiyacı vardır. Bu yüzden değişim zamanı gelmiştir. 31 Mart’ta Gazipaşa’mıza bahar bizimle gelecek ve güzel ilçemiz tüm halkını kucaklayan, ayrımcılık yapmayan belediyecilik anlayışıyla tanışacak. 38 bin seçmenimizin de oyuna talibim. Gazipaşa’da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım” diye konuştu.