Gazipaşa'dan o şahsa 'iade-i şerefsiz'

 Alanya Haber giriş: 08 Haziran 2022, Çarşamba 13:39., Güncelleme: 2 yıl önce
Gazipaşa'dan o şahsa 'iade-i şerefsiz'
Abone ol

Gazipaşa’da çiftçiler ve üreticiler tarafından toplanan ancak satılamadığı için çürüyüp bozulması nedeniyle çöplüğe dökülmek zorunda kalınan sebzelerin videosunu çekip, Gazipaşa halkına ve Gazipaşalı çiftçilere 'Şerefsiz, vatan haini' hakaretlerinde bulunan, Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti düşmanlığıyla bilinen o troller hakkında suç durusunda bulunuldu. Söz konusu hakaretlere Alanya'dan da büyük bir tepkiyle yağarken Gazipaşalı Avukat Onur Demir “Gazipaşa’nın çiftçisine kimse 'vatan haini', 'şerefsiz' diyemez. ” videoyu çekenler hakkında suç duyurusunda bulunduk. dedi

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ve Türk milleti düşmanlığını gizlemeyen '@yalanyazantarihutansin' isimli hesaptan yapılan bir video paylaşımı başta kardeş Gazipaşa olmak üzere Alanya'da infialae neden oldu.

Çiftçiler ve üreticiler tarafından toplanan ancak satılamayan ürünler çürüyerek kullanılmaz hale gelirken, sebzelerin çöplük görüntülerinin olduğu söz konusu videoda Gazipaşa halkı ve çiftçileri için 'Şerefsiz', 'Vatan haini' ifadeleri  kulanıldığı duyuluyor. Videoyu çekenlere tepki yağdı..

Gazipaşa'dan o şahsa 'iade-i şerefsiz'
Gazipaşa'dan o şahsa 'iade-i şerefsiz'

Çok sayıda Gazipaşalı ve Alanyalı sosyal medya hesaplarınsan 'Çiftçi bu milletin efendisidir..', 'Kimse bu miliete hain, şerefsiz diyemez', 'Çiftçiye ve Gazipaşalıya hain şerefsiz diyen bu zatlara aynen İade-i şerefsiz, hain diyorum..', 'Söz konusu belediye 'konuyla alakası olmasa dahi' CHP'li ise 'çamur at izi kalsın' oh ne ala..' paylaşımlarıyla tepkilerini dile getirdi.  

'ŞAHISLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU'

Gazipaşalı Avukat Onur Demir, Gazipaşa’da çöplerin toplandığı alana dökülen sebzelerin videosunu çekip, Gazipaşalılar ve Gazipaşa çiftçisine hakaret eden şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. “Gazipaşa ve Gazipaşalılar sahipsiz değildir” diyen Av. Onur Demir, sebzelerin para etmediği için döküldüğünü, çöpe dökülen ürünlerin en çok üreticiyi mutsuz ettiğini söyledi.

‘ÇİFTÇİLER ÜRÜNLERİNİ TOPLUYOR AMA SATAMIYOR. HALKIN ALIM GÜCÜ YOK..’

Söz konusu skandal videoda Gazipaşalılar ve Gazipaşa çiftçisine hakaret edildiğini belirten Demir, “Çiftçiler bu durumdan çok rahatsız. Çiftçilerimiz bu sıcakta ürünlerini topluyor ama satılamıyor.  Onun için dökmek zorunda kalıyorlar. Bu durumdan en çok çiftçi mutsuz.

Gazipaşa'dan o şahsa 'iade-i şerefsiz'
Avukat Onur Demir: Şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunduk

Burada sorumlu çiftçi değildir. Videoyu çekenler, Gazipaşalılara hain diyor, alçak diyor. Gazipaşa sahipsiz değil.

'KİMSE GAZİPAŞALIYA 'HAİN' DİYEMEZ'

Kimse Gazipaşalılara ve Gazipaşa çiftçisine hain diyemez. Bu videolar sosyal medyada paylaşıldı. Ortaya çıkan durumdan Gazipaşalı çiftçiler çok mutsuz oldu. Ben ilçemin ve Gazipaşa çiftçisinin arkasındayım, suç duyurusunda bulundum, konuyu takip edeceğim. Bu videoyu çekenler bilgileri olmadan yorum yapıp, videoyu paylaşmışlar. Buradaki hain lafı Gazipaşalıları kırdı. Bundan dolayı cezalandırılmalarını istiyorum” dedi.