DP Adayı ÇAKIR, Alanya Sanayi Sitesine Çıkarma Yaptı - Foto Galeri
2 19

DP Adayı ÇAKIR, Alanya Sanayi Sitesine Çıkarma Yaptı - Foto Galeri

Demokrat Parti Alanya Belediye BaÅŸkan Adayı Alaattin Çakır, ekibiyle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafının ÅŸikayet ve taleplerini dinleyen Çakır’a, esnafının yoÄŸun ilgi ve desteÄŸi dikkat çekti.

"ÇARE ÇAKIR"

GeçtiÄŸimiz hafta Mahmutlar Sanayi sitesini ziyeret eden ve esnaftan büyük bir destek bulan Çakır, bugün de Alanya Sanayi Sitesini ziyaret etti. GittiÄŸi her yerde ilgi, destek gören Çakır'ı bazı esnfaın “Çare Çakır” diyerek samimiyetle karşıladıkları görüldü.. 

"ESNAF, BÄ°ZÄ°M ESNAFIMIZ"

Sanayi esnaflarını tek tek ziyaret eden ve ilgi, destek ve samimi karşılamaları için kendilerine teÅŸekkür eden Çakır, “Esnafımızın genel ve mesleki ÅŸikayet ve taleplerini dinledik. Esnaf, bizim esnafımız. Biz bugüne kadar her zaman esnafımızın yanında olduk. Allah’ın izni, vatandaÅŸlarımızın desteÄŸi ile seçimleri kazandıktan sonra yine esnafımızın yanında olmaya devam edeceÄŸiz.”dedi.

Foto Galeri

Alanya, Türkiye ve Dünya gündeminden Foto Galeri haberler, viral videolar, fotoğraflar, Alanya magazin haberleri ve ünlülerden sosyal medya paylaşımları...