Çakır Cuma Pazarı'na Çıkarma Yaptı! Modern ve  Çağdaş Alanya'yı çok seveceksiniz
1 28

Çakır Cuma Pazarı'na Çıkarma Yaptı! Modern ve Çağdaş Alanya'yı çok seveceksiniz

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır bugün Cuma Pazarı'ndaydı. Çakır, Cuma pazarı programı öncesi Atatürk Anıtı önünde Alanya Kent Konseyi'nin organize ettiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına katılarak, kalabalık bir grupla tüm kadınların kadınlar gününü kutlayıp karanfiller dağıttı.. Çakır'a Cuma Pazarı ve esnafının yoğun bir ilgi gösterdiği görülürken, kendisiyle selfi çekilmek isteyenleri de kırmadı..

"DAHA MODERN VE ÇAĞDAŞ ALANYA'YI ÇOK SEVECEKSİNİZ" 

Kendisine ilgi ve sevgi gösteren herkese teşekkür eden Çakır, 31 Mart günü Alanya'mızı tüm vatandaşlarımızla şeffaf bir şekilde yöneteceğiz. Hiç kimsenin aklında şaibe ve soru işaretleri olmayacak. Alanya bizimle daha yaşanır, sosyal bir yapı kazanacak. Başta Annelerimiz, kadınlar, çocuklar kısaca tüm Alanya, görece geldiğimizde yaratacağımız modern ve çağdaş Alanya'yı çok secevek.. dedi

İşte Çakır'ın bugün gerçekleştirdiği etkinlikler ve sosyal medya paylaşımları;

* * *

8 Mart, Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Ancak hepimiz biliyoruz ki; dünyanın en kutsal varlıkları kadınlarımızdır. “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifinde de kadınlarımızın önemi açıkça belirtilmiştir. Demokratik yönetimlerde de, kadınların hayatımızdaki önemi vurgulanmaktadır. Ben bu vesile ile, başta sevgili annem olmak üzere, eşimin ve tüm kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum...

* * *

Alanya Cuma Pazarında pazarcı esnaflarımızı ve çarşı esnafımızı ziyaret ettik, gösterdikleri ilgi ve destek için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Allah’ın izni ile göreve geldiğimizde, açık pazar alanlarının güneş ve yağmurdan korunması için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Buradan pazarcı esnafımıza bunun sözünü veriyoruz.
Ayrıca; pazarcı esnafımıza sözümüz olsun. Alanya’da pazarlarımıza çıkan tüm pazarcı esnafımızın, işgaliye harçlarını %30 indireceğiz. Emekçinin üzerindeki yükü alacağız.