Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakı Harıl Harıl Çalışıyor
2 14

Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakı Harıl Harıl Çalışıyor

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin(MHP) 31 Mart yerel seçimleri için ortaklaşa başlattıkları Cumhur İttifakında, Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan seçime sayılı günler kala sıkı bir gezi programı uyguluyor. Köy ve mahalle gezilerini büyük oranda tamamlayan ittifak üyeleri, Alanya kent merkezi gezilerini sürdürüyor ve deyim yerindeyse harıl harıl çalışıyor. Cumhur ittifakı Adayı Yücel, esnafı ziyaret edip projeleri hakkında detaylı bilgiler verirken  bu ziyaretlere ilişkin görselleri de sosyal medya hesabından paylaşıyor.

İŞTE YÜCEL'İN 11 MART SEÇİM PROGRAMINDAN KARELER VE PAYLAŞIMLAR

* * *

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü ve Şehrimizdeki Asansör Firmaları ile istişare toplantısındayız. Sn. Bölge Koordinatörümüz Hasan Demirtaş ve ekibine misafirperverliği için teşekkür ediyorum.

* * *

Yeni haftaya Saray Arçelik-Beko Servisi'nin değerli ekibiyle Bismillah dedik. Aydın Cin ve Ahmet Özer'e nazik daveti için teşekkür eder, işlerinde bereketli kazançlar dilerim.