Abdullah Sönmez Vatandaşlarla Kucaklaşıyor
2 9

Abdullah Sönmez Vatandaşlarla Kucaklaşıyor

CHP ve İYİ Parti'nin birlikteliğinde kurulan Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez seçim çalışmalarına devam ediyor. 8 mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü  kutlalarına katılan Millet İttifakı üyeleri, Atatürk Anıtı Önünde düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Abdullah Sönmez özel bir işletmenin açılışını yaptıktan sonra esnaf gezilerine devam etti..

İşte Sönmez'in sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin yaptığı paylaşımlar;

Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte sabahın erken saatlerinde kahvaltıda buluştuk. Eski Alanya Belediye Başkanı Sayın Hasan Sipahioğlu, Sayın Hasan Kaçmar ve Sayın Mehmet Şenli'nin de bizlere eşlik ettiği kahvaltıya, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile katılım sağladık. Kahvaltımızda hoş sohbetler ettik ve istişarelerde bulunduk. #birlikteiyiolacak #birliktekazanacağız..

* * *

Bugün Atatürk Anıtı Önünde Alanya Kent Konseyi'nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine İlçe Başkanımız Yücel Apaydın, Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla ve Parti Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte katılım sağladık.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun.
#çiçekdeğilgelecek

* * *

Bugün Alanya'nın yeni nesil işletmelerinden ve bir Alanya markası olan, Pandastic Burger'in açılışına İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte katılım sağladık. Alanya'nın Marka Değerini yükseltmek adına yerel işletmelerimizi destekleme sözümüzde duracağız. Pandastic Burger işletme sahibi Sayın Serdar Çağırıcı'ya hayırlı ve uğurlu olsun. Bol kazançlar dileriz. #birlikteiyiolacak #birliktebaşaracağız