Turtaş Rent A Car hakkında bilgi...

Değerli Müşterilermiz Hoşgeldiniz

Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Turtas Turizm , araç kiralama hizmeti vermek amacıyla 1994 yılında Antalya´ da faaliyete başlamıştır. Antalya merkezli olmasına karşın Türkiye´ nin dört bir yanına hizmet verebilmektedir.

Hizmet ağımız ile Antalya, İstanbul,  İzmir Havaalanlarında aktif bulunan irtibat ofisleriyle profesyonel anlamda müşterilerimize araç kiralama imkânı sağlamaktayız.

Geniş araç filomuzla istediğiniz özelliklerde konforlu, temiz, bakımlı araçlarımız ile siz değerli müşterilerimizi memnun etmek hedefimizdir.
Sitemiz ile üç adımda, hızlı ve güvenli rezervasyon yaparken en uygun fiyatlarla araç temin etmek esas amacımızdır. Fiyatlarımızın diğer firmalara göre uygun olmadığını düşünüyorsanız müşteri hizmetlerimizi arayarak durumu bize  bildirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz, size gereken kolaylığı sağlamak için yetkili ve yardımcı olmak arzusuna sahip kişilerdir. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaç edinerek bu amacımıza her gün ulaşmak bizleri daha kaliteli hizmet vermeye sevk etmektedir

Lütfen bizimle ilgili sorun ve önerilerinizi bizlere telefon faks ve e-mail yoluyla bildiriniz.
Oto Kiralama ihtiyacınızda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Keyifli, güvenli ve konforlu yolculuklar dileriz

Turtaş Araç Kiralama Hizmetleri
Genel Müdür
Cengiz HEYBERİ