Rcs Rent A Car hakkında bilgi...

Oluşturduğu profesyonel kadrosu ve güçlü altyapısıyla otomotiv sektöründe müşterilerine çağdaş sorumluluk anlayışı ile 2007 yılından bu zamana kadar hizmet vermekte olan, MAKSA TURİZM ORG. LTD.ŞTİ´i kuruluşu olan R.C.S RENT A CAR Müşteri ihtiyaçlarını karşılamayı, , Müşteri beklentilerini tespit etmeyi, Müşteri memnuniyetini sağlamayı, Hizmetlerinin etkinliğini sürekli artırmayı, Çalışanların huzurlu bir ortamda kendilerini sürekli geliştirebilmelerini sağlamayı, Müşteri ile iletişim olanaklarını geliştirmeyi, Yasal şartlar ve mevzuat şartları da dahil olmak üzere müşteri şartlarını yerine getirmeyi, Kalite politikası olarak benimsemiştir.

Kısa ve uzun dönemli araç kiralama sektöründe ekonomik kârlılık yaratarak en fazla araca sahip şirket olmak. 

Otomotiv sektöründe tüketicinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda rekabetçi , yenilikçi ve kaliteli çözümler üretmektir. Tüm eylemlerimizde herkese örnek olmak, dayanışma ve dürüstlük esastır. Başarmak için katılımcı yönetim anlayışı ve takım çalışması esastır. Kalite ve verimliliğimizin temeli çalışanlarımızdır. En iyi bildiğimiz işe bağlı kalarak, tecrübelerimizi yeni ve özgün fikirlerle zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz. 

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla örnek olan firmamız, Örnek firma olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarf etmektedir. Siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişim kurmak ve çözüm bulmaktır. 

Sayın Müşterilerimiz, firmamız hakkındaki fikirlerinizi duymaktan çok memnun olacağız. İyi olan nedir? Ne daha iyi olabilir? Lütfen düşüncelerinizi bize yazın. info@rcsrentacar.com