Afm Peyzaj Ltd. Şti hakkında bilgi...

 AFM Elektronik grup bünyesinde yer alan Afm Peyzaj   firması   hizmetlerine yeni bir anlayış ve ekip ile başlamıştır. Peyzaj hizmetlerine 2002 yılında başlayan , 2007 yılında yeni yapılanma ile çalışmalarını şekillendiren firmamız, bitkisel uygulama ve proje danışmanlık hizmetlerinin yanına AFM Elektronik grubun diğer hizmetlerini de katarak  hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır.

    Çevre düzenleme hizmetlerinde ekibimiz yapısal uygulamaları da   dikkate alarak firmanın imalathanesinde fiberglas ve polyester   şelale, süs havuzları, çeşme , su pınarları, yer ve duvar zemin panoları, yüzme havuzları hazırlayabilme kabiliyetine sahiptir.Ayrıca istek halinde farklı tasarımlar geliştirilerek sunum yapılabilmektedir. Bu hizmetlerimizi www.selale.gen.tr den izleyebilirsiniz.

 

    Bahçe   ve ziraata yönelik ürünlerin,   peyzaj   hizmetlerine ilave olarak satılabilmesine mümkün kılan e-ticaret ortamında ürün tanıtımı ve çeşitliliğini sunan ve satabilen firmamızın e-ticaret sitesi www.bahceticaret.com müşterilerimizin işini daha da kolaylaştırmaktadır.

 

   Afm Peyzaj sektöründe ilkleri yapma isteğindedir. Bu istek çalışanlarımızı ve idarecilerimizi motive etmektedir.