5Brand hakkında bilgi...

Biz Kimiz?
5Brand 2014 yılında reklam ve marka sektörüne yeni bir soluk getirme amacıyla İzmir’de kurulmuştur. Bu amaçla yola çıkan şirketimiz, markanızın değerini yükselterek sizleri geniş kitlelerle buluşturur. Bunu yaparken ise dünya çapındaki tüm yenilikleri takip eder ve buna uygun programlar kullanır.
 

Nereden Geldik?
5Brand’in kuruluş hikâyesi ise ilk olarak yurt dışında başlamıştır. “Always brand” diyerek global çapta birçok marka ile çalıştıktan sonra İzmir’de yerimizi aldık ve “5Brand” markası altında tüm yenilikleri sizlere getirdik. Bizler 5Brand olarak marka ve reklam hususunda yeni bir devir açmaya geldik diyor ve 5Brand’i sizlere sunuyoruz. Biz geldik! Siz nerdesiniz?

Neler Yaptık?
Türkiye’deki markaların mevcut değerini arttırarak ilerleme ve kaliteli işler üretme gayesiyle yola çıkarak 5Brand bünyesinde birçok başarı elde ettik. İlk olarak 2014- 2017 yılları arasında yalnızca tanıtım filmleri çektik ve markaların gelişmesi yolunda danışmanlık yaptık. Bu süreçte birlikte çalıştığımız markalarla uzun soluklu işler kurduk ve hizmet ağımızı genişlettik. 2017 yılında marka yönetimi konusunda tüm işleri devralarak müşterilerimize tamamen kaliteli bir iş yaratmak isteğiyle yeni bir döneme giriş yaptık. Bu süreçte bünyemize alanında uzman kişileri dâhil ettik ve ekip ruhuyla tüm aşamaları birlikte tamamladık. Tüm üretim aşamalarında dikkat ettiğimiz nokta “kalite” ve “dinamizm” oldu.

Nereye Gidiyoruz?
5Brand olarak marka yönetimi, web sitesi, grafik tasarım, kurumsal kimlik, SEO, Adwords, tanıtım filmi, özel yazılım üzerine sizlere hizmet veriyor ve markanızı geniş kitlelere ulaştırıyoruz. Bugüne dek çalıştığımız markalardan sizin neyiniz eksik diyor ve sizleri kendi dünyamıza davet ediyoruz.
Dinamik, yenilikçi, modern bakış açımızla birlikte sizlere sunduğumuz hizmetlerimizle tanışmak için bize ulaşın. Gelin, markanız emin ellerde büyüsün. Çünkü artık biz varız! Ve birlikte olduğumuz sürece her zaman bir numarasınız!

Saygılarımızla,
5Brand.