Ferrari'de Dolandırıcılık İddiası: Aracın İcra Takibi Durduruldu!

 Alanya Haber giriş: 20 Mayıs 2024, Pazartesi 23:06., Güncelleme: 2 ay önce
Ferrari'de Dolandırıcılık İddiası: Aracın İcra Takibi Durduruldu!
Abone ol

Alanya'da icradan satışa çıkarılan ve gündeme oturan Ferrari marka aracın sahte evrakla satışının yapılmak istendiği öne sürüldü.

Alanya'da bir inşaat firmasının sahibine ait Ferrari marka lüks araç icradan satışa çıkarılmıştı. Basında yer alan habere göre firmanın avukatı Sinan Hatim, bu satışın asılsız olduğunu ve müvekkilinin dolandırıcılık mağduru olduğunu öne sürdü.. Hatim 'sahte evrakla yapılan bu satış işlemine itirazımızı sunduk, aracın satışı durduruldu' dedi.

Hatim'in yaptığı açıklamaya göre:
Müvekkilinin  eski bir çalışan ve bir emlak firması tarafından 200 bin Euro'luk sahte senetle dolandırılmaya çalışıldığını beyan ettiğini bu sebeple müvekkil şirkete ait lüx aracın icra marifetiyle satılmak istendiğini belirtti. Kendilerinin mahkeme yoluna başvurarak  satış işlemini durdurduklarını belirtti.

Avukat Hatim'in usulsüzlükleri ve dolandırıcılık iddialarını içeren itirazı üzerine Alanya icra müdürlüğü satış işlemini durdurdu.

Firmanın avukatı Sinan Hatim, bu olayın inşaat sektöründeki durgunluktan ve bazı firmaların zor durumdan faydalanmak isteyen dolandırıcılar tarafından suistimal edildiğini gösterdiğini savundu. Hatim, adaletin yerini bulacağına ve dolandırıcılık iddialarının aydınlanacağına inandığını söyledi. Tüm vatandaşlara yapılan haksız icra takipleri ve dolandırcılık vakalarında hukuki yollardan hakları savunmalarını ve hukuki süreç yürütmekten korkmamaları gerektiğini belirtti.

Dava halen devam etmekte olup, dolandırıcılık iddiaları ve icra takibinin usulsüzlüğü araştırılıyor.