Ela Bebek'ten sevindiren görüntüler geldi

 Alanya Haber giriş: 24 Kasım 2022, Perşembe 12:52., Güncelleme: 2 yıl önce
Ela Bebek'ten sevindiren görüntüler geldi
Abone ol

Alanya'dan Dubai’ye tedavi için giden SMA ile mücadele eden Ela Bebek'ten güzel haber geldi.. Ela'nın ailesi bebeğimizin son sağlık durumu hakkında bilgi verdi..

Alanya halkının desteği ve 1 milyon 850 bin doların toplanmasıyla tedavi için Dubai’ye gönderilen Ela bebekten güzel haber geldi.

2 ay önce gittiği Dubai’deki Al Jalila Çocuk İhtisas Hastanesi’nde Zolgensma isimli ilaçla tedavisine devam edilen Ela bebek’in Annesi Nuray Ünal ve baba Hayrullah Ünal, sevindiren haberi sosyal medya hesabından duyurdular.

Ela Bebek'ten sevindiren görüntüler geldi
Kendi sütünü kendi içmeye başladı bile.. Artık beslenme konusunda çok daha rahatız

Artık kendi başına sütünü içebildiğine dikkat çekilen paylaşımlarda  “Zolgensmanın olumlu etkilerini görmeye başladık. Zolgensmayı alalı tam bir ay oldu ve ilacın yan etkilerini en az derecede yaşadık çok şükür. Bir yandan da fizik tedavimize aksatmadan devam ediyoruz. Daha önceki yaptığımız paylaşımlarla bu videoyu karşılaştırdığınız zaman farkı görmek mümkün. Zamanla fizik tedavi çalışmalarıyla daha da iyi olacak inşallah, buna inanıyoruz. Lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. Allah kimseyi bu çaresizlikle sınamasın. İnşallah tüm yavrularımız Zolgensma ilacına kavuşur. İyi ki varsınız.” ifadelerine yer verdi. Ela bebek, tedavi sayesinde bağımsız hareket edebildiği gibi beslenme konusunda da kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor..