Din Görevlilerini Kurum ve Cemaatle karşı karşıya getirmeyin

 Alanya Haber giriş: 21 Temmuz 2022, Perşembe 20:09., Güncelleme:
Din Görevlilerini Kurum ve Cemaatle karşı karşıya getirmeyin
Abone ol

Cami ve Mescitler ile Kur'an Kurslarının faturaları ödemedikleri gerekçesiyle, CK Elektrik AŞ tarafından elektriklerinin kesildiği iddialarına ilişkin açıklama yapan Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, 'CK Elektrik şirketine 'sıkıntı ve sorunların çözülmesi adına' taleplerimizi yazılı olarak yaptık...' dedi..

'Camilerin elektrikleri borcu nedeniyle kesiliyor' iddialarına ilişkin açıklama yapan Özdemir şu ifadelere yer verdi;

Dini tesis olarak milletimizin ibadetlerini ifa etmiş oldukları Cami ve Mescitler ile Din Eğitimi veren Kur'an Kurslarının elektrik faturaları CK Elektrik şirketi tarafından düzenlenmektedir. Faturaları şirket adına ara elemanlar tarafından hazırlanmakta, hazırlanan faturalar ilgili kişilere teslim edilmediği için ödemelerde geçikme olmakta, gecikme neticesinde farklı fiyat uygulaması, elektriklerin kesilmesi, icra takibi gibi olumsuz durumlar yaşanmaktadır. Din görevlileri kurum ve cemaatle karşı karşıya gelmekte ciddi sıkıntılar yaşamaktadır.

Diyanet Birlik-Sen olarak üyelerimiz ve meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunları çözümü ile CK Elektrik şirketinden çeşitli taleplerimizin yerine getirilmesi için 21.07.2022 tarihinde müracaatımızı yaptık. Sıkıntı ve sorunların çözülmesi, taleplerimizin karşılık bulmasını, çözüme kavuşturulmasını CK Elektrik şirketinden üyelerimiz ve meslektaşlarımız adına talep ediyoruz.

Saygılarımızla.

Fahri Özdemir
Diyanet Birlik-Sen
Akdeniz Bölge Bşk.