CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyo Günü sürprizi

 Alanya Haber giriş: 13 Şubat 2024, Salı 20:51., Güncelleme: 3 ay önce
CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyo Günü sürprizi
Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları 13 Şubat Dünya Radyo Günü dolayısıyla Alanya'nın İlk Radyosu Alanya FM'e bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Kadın Kolları Üyesi kadınlar ve Başkan Ümran Aykut, Alanya FM Yönetim Kurulu Başkanı İlayda Ergün'ün Radyo Günü'nü kutlayarak çiçek ve çikolata takdim etti.

BAŞKAN ÜMRAN AYKUT 'RADYOLAR AİLEMİZİN BİR BİREYİDİR'

CHP Kadın Kolları Başkanı Aykut '80'lı yıllarla birlikte yaygınlaşan ve neredeyse her işyerine ve evlerimize giren radyolar ailemizin bireyi haline gelmişti. Gelişen teknoloji ve internetin de etkisiyle bu durum daha da gelişerek artık cebimizde taşıyabildiğimiz bir sistem haline dönüştü. Radyolar bugün de basının en etkili dallarından biri sayılıyor. Bu Vesileyle aynı zamanda bir kadın tarafından başarıyla yönetilen Alanya FM ve Sayın İlayda Ergün'a çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi. 

CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyolar Günü sürprizi
CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyolar Günü ziyareti

İLAYDA ERGÜN: HER ZAMAN KALBİNİZDEYİZ

'Bu samimi ve içten ziyaretleri için CHP Kadın Kolları üyelerine teşekkür ederim' diyen Alanya FM Yönetim Kurulu Başkanı İlayda Ergün ise 'Sayın Başkan Ümran Çelik ve ekibinin bu nazik ziyareti bizi çok mutlu etti. Kendilerinin de ifade ettiği gibi radyo ve radyo sunucuları için bir aile bireyi denilebilir.

CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyolar Günü sürprizi
CHP Kadın Kolları'ndan Alanya FM'e Radyolar Günü sürprizi

Yayınladığımız müziklerle çoğu zaman dinleyicilerimizin kalbinde yer edinirken, gündemi takip ederek en hızlı şekilde haberleri dinleyicilerimize anında aktarabiliyoruz. Önceliğimiz elbette gelişen teknolojilere ayak uydurarak dinleyicilerimizin kalbinde edindiğimiz yeri korumaktır. Nazik ziyaretleri ve bize takdim ettikleri çiçekler kadar güzel olan parti üyesi kadınlara teşekkür ederim' dedi.