CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı

 Alanya Haber giriş: 01 Aralık 2023, Cuma 19:26., Güncelleme: 5 ay önce
CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı
Abone ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in toplantısına katılmak üzere Manavgat’a giden CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin içinde bulunduğu araca çirkin saldırı. Manavgat'ta yaşanan olayda 2 saldırgan gözaltında.

CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan pazaryerine giderek parti aracını park etmek istedikleri sırada olay çıktı. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Birer’in otoparkta aracı park etmek isterken önünde bulunan iki kişiye korna çalarak yol istemesi üzerine olay çıktı. Yol vermek istemeyen kişilerden birinin aracı tekmelemeye başladığı, ardından aynalara vurarak kırdığı, arka cama ise tekme ve yumruk ile vurarak kırdıkları belirtildi.

CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı
CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı

Araca saldıran ve küfür eden 2 kişinin pazar yerinde bulunan ve kendilerini uyaran bir kadını darp ettiği de öğrenildi. CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan pazaryerine giderek parti aracını park etmek istedikleri sırada olay çıktı. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Birer’in otoparkta aracı park etmek isterken önünde bulunan iki kişiye korna çalarak yol istemesi üzerine olay çıktı.

CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı
CHP Alanya İlçe Aracına çirkin saldırı

Yol vermek istemeyen kişilerden birinin aracı tekmelemeye başladığı, ardından aynalara vurarak kırdığı, arka cama ise tekme ve yumruk ile vurarak kırdıkları belirtildi. Araca saldıran ve küfür eden 2 kişinin pazar yerinde bulunan ve kendilerini uyaran bir kadını darp ettiği de öğrenildi. 

CHP'den açıklama geldi;
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 
PARTİ ARACIMIZA ÇİRKİN SALDIRI

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in toplantısına katılmak üzere Manavgat’a giden CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz içinde bulunduğu 06 CHP 507 parti aracımıza saldırı gerçekleşti.  Manavgat Pazarcı Mahallesi’ndeki pazar yerinde gerçekleşen olayda 2 saldırgan aracımıza küfrederek yaklaştı, ardından tekme ve yumrukla saldırı sürdü. Olay yerinde bulunan bir vatandaşımızda saldırganların hedefi oldu. Parti yöneticilerimizin ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Polis 2 saldırganı gözaltına aldı. Saldırıya uğrayan vatandaşımız ve parti yöneticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. #alanya #chp #secim #manavgat