Bilal Gömeç'ten dikkat çeken adım

 Alanya Haber giriş: 24 Ekim 2022, Pazartesi 17:01., Güncelleme: 2 yıl önce
Bilal Gömeç'ten dikkat çeken adım
Abone ol

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç, başkanlık seçimlerine sayılı günler kala bu akşam saat 20:00'de dikkat çeken bir konferansa imza atıyor.

5 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilmesi beklenen ALTSO seçimleri öncesi adaylar arasında devam eden proje yarışlarında Gömeç'ten dikkat çeken bir konferans adımı geldi.

Alanya Kültür Merkezi'nde bu akşam düzenlenecek olan konferans etkinliğine Türkiye'nin önemli ekonomistleri, akademisyenleri ve  Alanya'dan da çok sayıda iş insanın katılım göstermesi bekleniyor.  Katılımcılar arasında Prof. Dr. Emre Alkin ve Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu da bulunuyor.

'ALANYA'NIN TİCARİ YAPISINA CİDDİ BİR DEĞER KATACAĞIZ'

'İnşaat ve otelcilik sektörü' dışında da Alanya ekonomisine yönelik hayata geçirilmesi planlanan, kentin ekonomik yönden kalkınması için alınması gereken önlemlerin özellikle 'uzman isimler tarafından' masaya yatırılacak olması, diğer başkan adaylarının açıkladığı ekonomik projelerden farklılık gösteriyor.

Gömeç'in ekibinden edinilen bilgiye göre 'Alanya'nın otel ve inşaat sektörü dışında da çok önemli bir potansiyeli var ve bu potansiyeli tüm üyelerimizin, dolayısıyla tüm Alanya halkının ticari varlığına bir değer olarak katmak istiyoruz.. Örneğin başta turizm ve tarım Alanya'nın ekonomik anlamda can damarı ve biz bu sektörlere de taze bir kan olmak için hazırız, ciddi projelerimiz var. Alanyalı genç iş insanlarımızı şehrimizin gelişebilmesi açısından çok önemsiyoruz..' denildi.

'ORTAK AKIL'

Gömeç'in akademisyen, bilim insanları ve iş insanlarını bir araya getirerek  gerçekleştireceği konferans, olası ALTSO Başkanlığı döneminde 'ekonomik kalkınma ve gelişme' projelerinde 'ortak akıl' vizyonu ortaya koyarak farklılık yarattı  . 

Gömeç'in sosyal medya hesabından etkinlikle ilgili yapılan davet duyurusunda şu ifadelere yer verildi; Alanya ticaretini zirveye taşımak için çıktığımız bu yolda, ekonomi alanında uzman, akademisyen ve iletişimciler ile iş insanlarımızı bir araya getireceğiz. İşinde uzman, profesyonel isimler ile tüm üyelerimizi ve Alanya halkını buluşturacağız.

24 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de düzenlenecek konferansa katılımlarınız, bizleri onurlandıracaktır.

Bilal Gömeç'ten dikkat çeken adım
Bilal Gömeç'ten dikkat çeken adım