Bebek odasında tüyleri ürperten hayalet görüntüsü!

 Dünya Haber giriş: 30 Mart 2019, Cumartesi 16:16., Güncelleme: 6 yıl önce
Bebek odasında tüyleri ürperten hayalet görüntüsü!
Abone ol

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Heather Broug ve Josh Higgins(30) çifti sabah uyandıklarında 1 yaşındaki kızı Lily'nin yüzünde derin bir kesik ve morluk olduğunu fark etti. Bebeğin odasındaki kamera görüntülerini inceleyen genç çift şoke oldu..

Bebeğin yüzündeki yaralanmanın nasıl olduğunu öğrenmek için bebek odasındaki kamera görüntülerini izleyen çift hayatının şokunu yaşadı..

Kayıtları izleyen genç çift, kızlarının beşiğinin yanından geçen "bir erkek hayaleti" figürü olduğu gerekçesiyle evlerini terk etti.

Paranormal olayları araştıran bir şirketten yardım isteyen genç anne, evleri hakkında ortaya çıkan bilgileri öğrenince hayatının ikinci şokunu yaşadı. Şirket araştırmacıları evde “paranormal olaylar” olduğunu doğruladıktan sonra, evin eski sahibinin uzun süre kırık kalçayla evde yaşadıktan sonra, merdiven dibinde ölü olarak bulunduğunu söyledi. Öte yandan ölen ablasının evinde  3 yıl kadar yaşayan şizofren hastası kardeşinin de, aynı evin çatı katında ölü bulunduğu ortaya çıktı.. 

Yaşanan bu olaydan aylar önce de hayaletle uğraştığını iddia eden Brough, Sabahları uyandığım bazı günlerde evde bir erkeğe ait kahkaha ve çığlık sesleri duyduğum olurdu. Bunu sadece uyku sersemliğime yorar, rüya olarak algılardım. Nişanlımla birlikte sabah uyanacağımız anlarda da öfkeli bir erkek sesi duyduğumuz zamalar olurdu ama anlam veremezdik, sanki birisinin ayak parmaklarına basılmış gibi çığlık sesiydi bu... ifadeleirni kullandı.

Tüyler ürperten olayın ardından evi terk ederek arkadaşlarının yanına geçici olarak yerleşen çift, “hayaletli” evden kurtulmak için yeni bir ev arayışına girdi.