BBP İlçe Başkanı Yaman'dan 'bayram tatili' eleştirisi

 Alanya Haber giriş: 25 Temmuz 2021, Pazar 13:07., Güncelleme: 3 yıl önce
BBP İlçe Başkanı Yaman'dan 'bayram tatili' eleştirisi
Abone ol

Büyük Birlik Partisi(BBP) Alanya İlçe Başkanı Özgür Yaman "Türkiye'nin ve turizmin incisi Alanya'mız bir bayramı daha geride kaldı. Akıllarda ise istenmeyen görüntüler kaldı. Özellikle barlar sokağı olarak bilinen caddelerimizde manzara içler acısıydı. Kentimizin turizm imajı zarar gördü. Deyim yerindeyse tüm dünyaya 'rezil' olduk. Bu yaşananlardan ders çıkarmalı ve bir daha tekrarlanmaması için ortak akılla çözüm üretmeliyiz.' dedi.

Pandemi kurallarının unutulduğu ve tüm ülkede gündem olan görüntülerde ise bir başka dikkat çeken olay şehre gelen tatilci profiliydi. Sosyal medyada 'Askeri tabur', 'Mühendislik Fakültesi' '1 erkeğe 100 erkek düşüyor', 'Suriyeli-Afgan Mülteci Kampı', gibi sert yorumlar yapılırken Alanyalı siyasiler ve vatandaşlar da duruma tepki göstermeye devam ediyor. 

BBP İlçe İlçe Başkanı Özgür Yaman yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Nezih bir turizm kenti olan  Alanya, artık arabada, çadırda, plajda uyuyan insanların tatil yaptığı bir şehir haline gelmiş! 
Mahalle aralarında Suriyeli ve Afgan vatandaşların taşlı sopalı çatıştığı, caddelerde;esnafa hiç faydası olmayan ne idüğü ve nereli olduğu belirsiz, saçma sapan insanlarla dolu..  Alanyalılar ve şehrimize tatile gelen aileler sokağa çıkmaktan imtina eder hale gelmiş! 
Bugün yerel ve ulusal basında çıkan haberler Alanya'nın nereden nereye geldiğini gözler önüne sermektedir!! Birileri bu rezalete DUR demeli.. "

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER