BBP Alanya İlçe Başkanlığına YAMAN başkan

 Alanya Haber giriş: 23 Şubat 2021, Salı 23:24., Güncelleme: 3 yıl önce
BBP Alanya İlçe Başkanlığına YAMAN başkan
Abone ol

Büyük Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanlığına, Alanya'nın tanınan işadamlarından Özgür Yaman getirildi. İlk açıklamasını sosyal medyadan yapan Yaman'a tebrik mesajları yağdı..

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi, Akdeniz 1. Bölgede yürüttüğü yeniden yapılanma kapsamında Antalya büyükşehir ilçelerine atamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda; Alanya ve Aksu ilçelerine atamalar yapıldı. 

Alanya'nın yakından tanıdığı genç işadamı Özgür Yaman, Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanlığı görevine atandı.

Antalya İl Başkanı Murat Barış atamalara ilişkin açıklama yaptı:

- Türkiye’nin yoğun gündemi içerisinde siyasi faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Bölgede teşkilat yapılanmasını bir an önce tamamlayarak, Antalya’da siyasi çalışmalarına etkin olarak hız vereceğiz.

- Öncelikle genel merkezimizin takdiri ile atanan Aksu ve Alanya ilçe başkanlarımızın; partimize, bölgemize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

- Davamıza hizmet için yola çıkan ve görev olan arkadaşlarımızın milletimize ve devletimize hizmet edeceklerine yürekten inanıyorum. 
Büyük Birlik Partisi, milliyetçi, maneviyatçı ve demokrat kimliği ile tam bağımsız Türkiye mücadelesinin tam merkezinde yer almaktadır.

- Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar çerçevesinde “Önce devletim, milletim ve ülkem!” diyen bir siyasi partinin il başkanı olarak mücadelemiz bu şartlarda sürdüreceğiz." dedi..

BBP Alanya İlçe Başkanlığına YAMAN başkan
BBP Alanya İlçe Başkanlığına YAMAN başkan

BBP ilçe başkanı Yaman ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı; "Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ beyin takdirleri ile bugün BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Alanya İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Yetki belgemizi bugün Antalya İl Başkanımız Sayın  Murat Barış beyden teslim alıp görevimize başladık.
şahsımı bu göreve layık gören başta Genel Başkanım olmak üzere partimizin tüm üst düzey yöneticilerine teşekkür ederim..
"