Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım

 Alanya Haber giriş: 13 Haziran 2022, Pazartesi 02:07., Güncelleme: 2 yıl önce
Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in danışmanı Esap Yaşar Yılmaz, sosyal medyadan skandal bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milyonlarca CHP seçmeni vatandaşın terör örgütüyle ilişkilendirilerek küçük düşürülüp hakaret edildiği görüldü. Çirkin paylaşıma sosyal medyadan tepki yağdı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in danışmanı Esap Yaşar Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Alanya'da infiale neden oldu.

Skandal paylaşımda hain terör örgütü ile ilişkilendirilen başta CHP seçmeni milyonlarca Türk vatandaşı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atarürk'e hakaret edilirken, söz konusu paylaşımı yapan danışman Yılmaz'a tepki yağdı.

Çok sayıda vatandaş çirkin paylaşımın altına tepkilerini dile getirirken, danışmanın da görevden alınması çağrıları yapıldığı görüldü.

Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Danışmanı emekli asker Esap Yaşar Yılmaz

Alanya tarihinde yerel siyasetçiler ve bürakratlar hiçbir zaman çirkin söylemler, hakaretler ve eylemlerle siyasi nezaketi bozarak gündeme gelmemeleriyle örnek gösteriliyordu.

İşte Sosyal medyadan yapılam tepkilerin bir kısmı; (Yazım yanlışları, imla hataları yazarlara aittir.)

- O seçmen ayağa kalktığı zaman kaçacak yeriniz olmayacak.

- Bugünkü yöneticilerin politikasını elbette eleştirebilirsiniz ama Atatürk’ün kurucusu olduğu siyasi partinin logosunu kullanarak seçmenine eşek benzetmesi yapmak hiç hoş olmamış sn komutanım.

- CHP seçmenini kendi seçmeninizle karıştırmışsın

- Kimse artık yemiyor bunları derim

- Hiç hoş değil

- Senin seviyene de yakışmamış abim.

- Tek bir tane olumlu yorum yok olamazda. Size yakıştıramadım komutan. Bir an önce dönün Atatürk ü kullanarak yaptığınız siyasetten. Olmadı komutan ve olmayacak ta komutan. Böyle siyaset olmaz. Adabıyla yapın

-  o kadar da kadar yakışıksız ve saygısız bir paylaşım, kınıyorum..

- KOMUTANIM YANLIŞ OLMUŞ ...HEMEN SİL BENCE .

- Seni kınıyorum Esap, Harbiyeli ruhuna yakışmamış. Tam da püskevitçi gibi davranıyorsun.

- Esap Yaşar Yilmaz kardeş ben Türk subayını fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir şahıs olarak bilirim. Hiçbir zaman zerre menfaat uğruna kimsenin önünde eğilmez. Bu niteliklere sahip birinin Bahçeli denen yanar döner, ne dediği anlaşılmayan, laf ebeliği yapan, omurgasız birinin peşinden gitmesini anlayamıyorum. Elbette hepimiz milliyetçiyiz. Ancak Bahçeli en azından benim gözümde milliyetçi değil. Siyasî beklentilerin olabilir. Ancak, bu uğurda subay duruşundan taviz verme, biz de seni hep böyle bilelim. AKP nin peşine takılmak, şahsi menfaati doğrultusunda ilkelerinden taviz vermek, özellikle fikrinin ve vicdanını esaret altında tutman yakışmıyor.

- Çok yazık Esap. Yaziklar olsun

- Devrem! Çözüm süreci diye oy için Hdp ile Pkk ile osloda, Dolmabahçede de ve MİT aracılığı ile görüşen kimdi, Chp'mi idi? Kaldıki Hdp terörist ise niye hala hazine yardımı yapılıyor, milletvekillerine maaş ödeniyor? Hdp yasal bir parti ise herkes görüşebilir. Hdp Cumhur ittifakını destekleseydi kanka olurdu, desteklemediği için tu kaka oldu. Kötü yakışıksız bir suçlama olmuş. Ayrıca CHP 'yide savunmuyorum bu arada.

Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım
Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım

- Sende mi andımızın okunmasına karşısın ve TC yazısının kalkması seni hiç mi rahatsız etmiyor, sayfalarca yazılabilir ama bu kadar yeter, sadece yazıklar olsun diyorum

- Siyaset işte bu kadar iğrenç hale geldi, biat, menfaat, makam koltuk…Yaşlı bunağın deyimiyle, “iplerin kimin elindedir, ne yapmak istemektesin

İşte Danışman  Esap Yaşar Yılmaz'ın yaptığı o çirkin tepki çeken paylaşım;

Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım
Başkan Yücel'in danışmanından skandal paylaşım