Başkan Yücel: Arkadaşlarımızla Son Encümen Toplantımızı Yaptık

 Alanya Haber giriş: 28 Mart 2019, Perşembe 16:50., Güncelleme:
Başkan Yücel: Arkadaşlarımızla Son Encümen Toplantımızı Yaptık
Abone ol

Ak Parti ve MHP'nin birlikteliğinde kurulan Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 5 yıldır birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla son encümen toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası basına konuşan Yücel, Cumartesi 17.00'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.. dedi.

Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel Yücel, "5 yıllık hizmet süresindeki son encümen toplantısı. Birimlerimize gelen konuları değerlendirdik. İnşallah gelecek haftada aynı şekilde devam etmeyi temenni ediyoruz. Dinek bölgesinin 18. Maddesini askıya çıkardık ve 1 ay kadar askıda kalacak. Sonra da tapu kadastroya gönderilecek. Üniversite bölgesi için de tapu kadastroya gönderdik. Bugüne kadar ne söylediysek yaptık. Daha da üzerine çıktık. 5 yıldır birlikte hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızla son encümen toplantımızı yaptık" dedi. 

"SON GÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"

Yücel konuşmasının devamında "Cumartesi 17.00'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum. Kutsal görevlerini yapsınlar. Bizim seçimle ilgili bir kaygımız yok. Allah izin verirse pazartesi günü yine görevimizin başında olacağız hayırlısıyla" ifadelerini kullandı.