Başkan Böcek'ten, Türel'in tatilci muhtarlarına: Milletin parasını yedirtmem

 Bölge Haber giriş: 13 Temmuz 2019, Cumartesi 13:36, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Başkan Böcek'ten, Türel'in tatilci muhtarlarına: Milletin parasını yedirtmem
Abone ol

Göreve geldiği 31 Mart tarihinden bu güne kadar, AKP'li Menderes Türel döneminden kalma 'israf' uygulamalarına bir bir son veren ve aldığı kararlarla vatandaşın takdirini toplayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, Türel döneminde milletin parasıyla tatile çıkarılan bazı muhtarlara yönelik, Benim öyle tatil vaadim yok. Milletin parasıyla kimseye tatil yaptırmam. dedi. Sosyal medyada Böcek'in bu çıkışı bir kez daha gündem oldu ve yapılan yorumlara göre 'bir kez daha gönülleri fethettiği' görüldü..

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

İlk olarak AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'milletin parasıyla' 'muhtarlara ücretsiz yurtdışı tatili' uygulamasına AKP'li eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de dahil olmuştu..

31 Mart'ta seçimi kazanan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen CHP'li Muhittin Böcek Türel döneminden kalma birçok israf uyguşlamasına 'milletin parasını yedirtmen' diyerek son verdi.

Antalya’nın Finike ilçesini ziyarette bulunan Başkan Böcek, önemli açıklamalarda bulundu. AKP’li Menderes Türel döneminde muhtarların tatil yaptırıldığına ilişkin soruları yanıtladı.

"MİLLETİN PARASIYLA KİMSEYE TATİL YAPTIRMAM"

Başkan Muhittin Böcek, “Benim öyle tatil vaadim yok. Milletin parasıyla kimseye tatil yaptırmam” dedi

‘BAŞKASININ CEBİNDEN AĞALIK YAPMADIM’
Böcek cevabında şunları söyledi:

“Kimse kusura bakmasın. Ben vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya geldim. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumaya, kollamaya geldim. Başkasının cebinden ağalık yapmadım bugüne kadar. Biz işimizi yapmaya çalışacağız canla başla, sizlerle beraber.”