Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0

 Alanyaspor Haberleri Haber giriş: 17 Mart 2019, Pazar 01:40., Güncelleme: 6 yıl önce
Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0
Abone ol

Antalyaspor Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sona erdi. Akdeniz derbisi, ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı İlk yarıda Hakan ve Doukara'nın golleriyle 2-0 öne geçen Antalyaspor, ikinci yarıda ise Amilton'un attığı golle skoru 3-0 yaptı. Alanyasporda Cisse'nin bir golü VAR incelemesş sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi..

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Alanyaspor, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Alanyaspor Akdeniz derbisinde Antalyaspor'a 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0
Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0

Antalyaspor karşılaşmanın 26. dakikasında Hakan Özmert'in frikik golüyle skoru 1-0'a getirdi. Dakika 32'de Alanyasporlu oyuncu Ceyhun'un bireysel hatası sonucu topu kazanan Doukara, Antalyaspor leğine 2. golü yazdırdı.. 

İKİNCİ YARI TOPARLANANAN ALANYASPOR...

Sergen Yalçın, ikinci yarıya Sackey-Villafanez takımı sahaya sürdü. Ancak Antalyaspor ikinci yarının hemen başında Amilton ile farkı 3'e çıkardı. 48'de N'Sakala'nın savunmadan çıkarken kaptırdığı top kalemize gol olarak döndü. Toplu alan Antalyasporlu oyuncu Amilton kaleci Haydar'ın bacaklarınını arsından topu ağlarla buluşturdu.

ANTALYASPORLU AMİLTON'DAN SERGEN YALÇIN'A ÇİRKİN HAREKET

Öte yandan maçın ikinci yarısında bir pozisyonda Antalyaspor oyuncusu Amilton Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a el hareketi yaptı. Hareket üzerine çok sinirlenen Yalçın uzun süre hakeme itiraz etti ve hakem tarafından tribüne gönderildi.

Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0
Antalyaspor Alanyaspor Maç Sonucu 3-0

ANTALYASPORLU OYUNCU SERDAR ÖZKAN ANNESİNE VEFA

Antalyasporlu futbolcu Serdar Özkan’ın, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Nermin Özkan’a, 
Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. pankartı ile sahaya çıkıldı.