ALTSO'da 'proje mi, şov mu' kazanacak!

 Alanya Haber giriş: 01 Kasım 2022, Salı 23:35., Güncelleme: 2 yıl önce
ALTSO'da 'proje mi, şov mu' kazanacak!
Abone ol

ALTSO seçimlerinde 5 Kasım'a sadece 4 gün kaldı. Seçim sonuçlarını tüm Alanya merakla beklerken başkan adayları gün içerisinde son kozlarını ortaya koydu. Erdem ve Gömeç seçim sürecinde ağırlık olarak dernek, siyasi parti ve esnaf gezileri gerçekleştirirken adaylardan Tunahan Toksöz gövde gösterisi ve 'şovdan' uzak durarak 40'a yakın somut projeler geliştirerek seçim çalışmalarını yürüttü ve Alanya kamuoyunun takdirine bıraktı.. İşte son viraja girilen ALTSO seçimlerinde son durum...

HABER/YORUM: Haber Merkezi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 5 Kasım'da sandığa gidiyor. 

Tunahan Toksöz yeşil, Eray Erdem mavi ve Bilal Gömeç kırmızı liste ile seçime girecek.

24 komitede toplam 7092 seçmen oy kullanacak. 162 komite üyesi adaydan 69 meclis üyesi seçilecek. 

Başkan adayları 1 Kasım tarihi itibarıyla çalışmalarıma hız verdi. Başkan adaylarından Erdem ve Gömeç'in dernek ve esnaf gezileriyle günü tamamlarken Tunahan Toksöz, ALTSO'ya kayıtlı iş insanlarının kendilerine ilettikleri ihtiyaçlar, talepler ve sorunları ekibiyle ele alarak çözüm odaklı atılması gereken adımlar ele alındı.

ALTSO'da 'proje mi, şov mu' kazanacak!
Tunahan Toksöz seçim ofisine gelen ve kendisine destek veren ALTSO üyeleriyle yakından ilgilendi

Toksöz, başkan seçilmesi durumda bu güne kadar kamuoyuna duyurduğu 40'a yakın projeyi hayata geçirmek için vakit kaybetmeden hızlı adımlar atılması gerektiğine belirtti.

TOKSÖZ PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ:

Seçim çalışmaları kapsamında gövde gösterisi ve kalabalık görünme çabası içinde olmamayı tercih eden ve 40'a yakın projeyle seçimlerde bir adım öne çıkmayı başaran Tunahan Toksöz'ün vaadlerinden bazıları şöyle;

Denizcilik ve Meslek Liseli: Özellikle Alanya iskele bölgesinde bir sorun yumağı haline gelen tur teknelerinin tek tip kıyafetlerle nitelikli personel istihdam edilmesine yönelik hayata geçirilmesi düşünülen proje.

Kadın Girişimciler ve E-Kadın Projesi: Alanya'da özellikle kadınların ticaret hayatına kazandırılması ve kadın yatırımcılara yönelik düşünülen proje kapsamında, üreten, geliştiren kadınların e-ticaret imkanlarından yararlanmasına ve dünya ticaretine adım atmalarını sağlamak amacıyla düşünülen proje..

Galericiler Sitesi: Alanya'da otomotiv ve galeri sektörünü tek bir sitede buluşturmayı amaçlayan proje.

Hukuki Danışmanlık: ALTSO üyelerine, özellikle 'marka sorunu' gibi problemlerin çözümü için ALTSO üyelerine ücretsiz olarak sunulacak olan hukuki destek projesi.

Tekno Park: Alanya'nın teknolojik anlamada gelişmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl gerçekleştirilmesi beklenen ve Türkiye'nin her bölgesinden katılım sağlanabilecek olan, Alanya'daki eğitim korumlarıyla koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesi beklenen proje..

TUNAHAN TOKSÖZ: BİZ PROJELERİMİZLE HAZIRIZ

Başkan adayı Tunahan Toksöz açıklamada bulundu: "Ticaret odamızı güçlendirmek, Alanya'mıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda aylardır ekibimizle çok güzel bir mücadele verdik. Şu anda Alanya'mız yeşile bürünmüş durumda. Biz de ilk günden itibaren tüm adaylarımızla ılımlı bir iletişim sürdürüyoruz, adil bir seçim olması temennilerimizi paylaştık. Durum bundan ibarettir. Bizim saklımız gizlimiz yoktur. Şeffaflık ilkesinden asla ödün vermeyeceğiz.

TOKSÖZ: ALANYA'MIZ KAZANACAK

Ben ekibimle birlikte 24 komitemizle göreve hazırım. Motivasyonumuzu hiçbir şey bozamaz. Bizim bir destek kanadımız var: O da esnafımız ve üyelerimizdir. Bunun için tüm projelerimizle hazırlığımızı tamamladık. Üyelerimizin seçimiyle demokrasimiz ve Alanya'mız kazanacak. Tüm şirketlerimizi seçim günü ALTSO tarafından verilecek yetki belgeleriyle birlikte "Alanya'mız için yeşil pusulada" birlik olmaya davet ediyorum. ALTSO seçim sonucunun şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

GÖMEÇ: ALTSO'YU İYİ NOKTALARA GETİRMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ

Gün içerisinde Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) üyelerini ve İranlı İş İnsanlarını ziyaret eden Başkan Adayı Bilal Gömeç “Karadenizliler Derneği yönetimi ile bir araya geldik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Alanya’mız ve Alanya’mızın ticareti üzerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu yola çıktığımız ilk günden yana birinci önceliğimiz ALTSO’yu ortak akıl ve global vizyon ile yönetmek. Başkanlığımız sürecinde ALTSO’yu üyelerimiz ve iş insanlarımızla birlikte en iyi noktalara taşımak için gayret edeceğiz. Bizim tek sevdamız Alanya” dedi.

ALTSO'da 'proje mi, şov mu' kazanacak!
ALTSO Başkan Adayı Bilal GÖMEÇ'e Alanya kamuoyunun yakından tanıdığı isimler desteğini açıkladı

ERDEM: TÜM ÜYELERİMİZİ SEÇİMLERE İŞTİRAK ETMELERİNİ BEKLİYORUM
ALTSO Başkan Adayı Erdem üyelerin demokratik haklarını kullanması gerektiğini belirttiği açıklamasında, "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası üyesi iş insanlarımızı 5 Kasım'da gerçekleştirilecek organ seçimlerinde davet ediyorum. Oy kullanımı bir insana verilmiş en güzel haklardan biri. Demokrasinin temel simgesi diyebiliriz. Bu yüzden ben tüm üyelerimizi seçimlere iştirak etmeye davet ediyorum." dedi. 

ALTSO'da 'proje mi, şov mu' kazanacak!
ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM

Haber/Yorum: HABER MERKEZİ