ALKÜ Başhekimi Doç. Dr. Karahan göreve resmen başladı

 Alanya Haber giriş: 01 Ağustos 2022, Pazartesi 14:38., Güncelleme:
ALKÜ Başhekimi Doç. Dr. Karahan göreve resmen başladı
Abone ol

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, 1 yıla yakın bir süredir vekaleten yürütülen başhekimlik görevini resmen devraldı. Karahan yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başhekim Vekilliği görevini Uzm. Dr. Alper Öztürk yürütüyordu.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yaklaşık 9 aydır vekaleten yürütülen Başhekimlik koltuğuna atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan bugün mesaiye başladı.

Vekaleten başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Alper Öztürk’e teşekkür belgesi sunan Doç. Dr. Karahan, “Bugün meslektaşım Alper beyden hizmet nöbetini teslim aldım. Temel hizmet ve üretim alt yapımızı hekim arkadaşlarım ve yönetim ile birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inancım sonsuzdur. Burada tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte birer aileyiz.   Bir sonraki gelen bir öncekinin birlikte çalışacağı kişidir. Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden halkımıza sağlıklı bir hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırarak güzel ilçemiz Alanya’ya en iyi hizmeti getirmek olacaktır.  Değerli meslektaşım Alper Beye Başhekim Vekilliği görevi süresince hastaneye kazandırmış olduğu sağlık hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim “ diye konuştu.   

Uzm. Dr. Öztürk ise  ”Akademik tecrübesi ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine çok şeyler katacağına inanıyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerim “ dedi.

Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan devir-teslim törenin ardından hastane yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.