Alanyalı Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın cansız bedeni bulundu

 Alanya Haber giriş: 06 Eylül 2023, Çarşamba 12:51., Güncelleme: 12 ay önce
Alanyalı Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın cansız bedeni bulundu
Abone ol

Son dakika... Tekirdağ'da meydana gelen sel felaketinde Alanyalı doktor Selman Bağışlar ile eşi ise kaybolanlar arasında yer alıyordu. Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar’ın cansız bedenine ulaşıldı.

 

Kırklareli Demirköy İğneada Bölgesi'nde meydana gelen selde kaybolan Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dünden bu yana toplamda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken kayıp bir kişi ise halen aranıyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da sabah bir paylaşım yaparak kaybolanlardan 2 kişiden birinin Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar olduğunu açıklamıştı. Doktor ve eşinin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra cenaze nakil aracı ile hastane morguna sevk edilecek.

Alanyalı Doktor Selam Bağışlar ve eşi selde kayboldu
Alanyalı Doktor Selman bağışlar ve eşinin cansız bedeni bulundu

Olay yerinde umutlu haberi bekleyen çiftin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. 3 ay önce evlenmişler Doktor ve eşinin 3 ay önce evlendiği ve Alanya'dan Kırklareli’ne tatil yapmak amacıyla geldikleri öğrenildi

Kaybolan Dr. Selam Bağışlar'ın teyzesi Selbinaz Dere Bağişlar sosyal medyadan paylaştığı mesajında 'Hayatımızın en zor gününü yaşıyoruz. Yeğenimiz Alanyalı Dr Selman Bağışlar ve eşi, İğneda selinde kayıp. Olay yerindeyiz. Hava şartları gayet uygun. Fakat hiç bir arama yapılmıyor. Yüzlerce kişi var ama arama yok. Herkes boş boş bekliyor. Kime ulaşabiliririz, ne yapabiliriz" ifadelerine yer verdi.

MECLİS ÜYESİ YILMAZ BAĞIŞLAR'IN YEĞENİ

Doktor Bağışlar'ın 3 ay önce evlendiği öğrenildi.Alanya Belediye Meclis üyesi Yılmaz Bağışlar'ın kuzeni olan Selman Bağışlar eşi arama çalışmaları ise sürüyor. 

Alanyalı Doktor Selam Bağışlar ve eşi selde kayboldu
Alanyalı Doktor Selam Bağışlar ve eşi selde kayboldu