Alanya'nın Prestij Caddeleri 'Geçilmez Kaldırımlara' döndü!

 Alanya Haber giriş: 27 Ağustos 2022, Cumartesi 00:32., Güncelleme:
Alanya'nın Prestij Caddeleri 'Geçilmez Kaldırımlara' döndü!
Abone ol

Alanya'nın Prestij Caddesi ünvanlı Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi Pazar Pazarı mevkiinde, kaldırımlara park eden araçlar yüzünden vatandaşlar anlar yaşıyor. Özellikle sebze-meyve pazarlarının kurulduğu günlerde bölge adeta kilitleniyor.. Yer yer fiziki temaslara varan tartışmalar yaşanıyor.

Engelli yürüyüş yolları bir tarafa, sıradan vatandaşların bile adım atamadığı, bebek arabalarının geçemediği kaldırımlar, sorumsuz sürücülerin vurdumduymazlığı ve Alanya'daki genel park sorunu nedeniyle tamamen kullanılmaz hale geliyor.

Park edecek yer bulamayan sürücüler araçlarını kaldırımlara park edince, vatandaşlar kaldırımda adım atacak yer bulamaz hale geliyor ve mecburen araç yoluna inmek zorunda kalıyor. Bu nedenle kimi zaman sözlü, kimi zaman da fiziki tartışmalar yaşanıyor..

Özellikle Cuma Pazarı ve Pazar Pazarı'nın açıldığı günlerde Alaiye Caddesi Pazar Pazarı mevkiibde hem yaya trafiği hem de araç trafiği felç oluyor.

Bugün (27.08.2022) bebeğiyle pazar alışverişi için evinden çıkan bir vatandaşın kameralarına yansıyan görüntüler yaşanan  durumu gözler önüne setiyor.

İşte o anlar:: #alanya #alanyahaberleri #alanyasondakika