Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı yapıldı

 Alanya Haber giriş: 13 Kasım 2022, Pazar 15:48., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı yapıldı
Abone ol

Alanya Kent Konseyi'nde hayvanlar adına geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.. Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Çevre Doğa ve Hayvan Hakları başkanı sevgili Vildan Yazar Ülgenoğlu ile Mehmet Ergün'ün  Kent  Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'la görüşmeleri  sonucu Alanya kent Konseyi binasında toplantı yapıldı.

Ülgenoğlu'nun teklifi üzerine toplatının ana adı Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu olması kararlaştırıldı.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI..

Platform toplantısına Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya evi Gazipaşa Doğa Koruma Milli Parklar Şefi Mevlüt Kodal, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, AKP adına meclis üyesi Meliha Aras MÇD Doğa Çevre ve Hayvan Hakları Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu ile siyasi partilerin hayvan hakları komisyon başkanları CHP adına İmmihan Baş, Saadet Partisi adına Mustafa Bacak, MHP adına Kamil Çiçek, Deva Partisi adına Dudu Tezcan, Gelecek Partisi adına Yıldız Serdaroğlu, Anavatan Partisi adına Murat Kurtoğlu, Milli Yol adına Fevzi Yıldırım katıldılar..

Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı
Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı

Toplantı, Kent Konseyi Kaşkanı Nurhan Özcan'ın Kent Konseyi'nin işleyişi ve hayvan hakları konusundaki konuşmasından sonra Vildan Yazar Ülgenoğlu'nun moderatörlüğünde başladı..

Ülgenoğlu toplantının siyasi amaçlı olmadıgını belirterek 'Konumuz tamamen hayvan refahı ve hakları olup belediyenin kısırlaştırma besleme ve tedavi konuları olacak' sözleriyle katılımcılara söz hakkı verdi..

Veteriner işleri Müdürü Saim Kanlı konuşmasında belediye olarak köpeklere hizmet için açılan doğa ve bahçe alanından söz ederek aynı hizmet türünün batı bölgesinde de açılacağını belirterek hayvan severlere müjde verdi..

Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı
Alanya Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu toplantısı

Toplantıda söz alan Siyasi parti hayvan hakları temsilcileri yapılan çalışmalardan dolayı ve bu ortamın sağlanmasından dolayı Nurhan Özcan ve Vildan Yazar Ülgenoğlu ile Mehmet Ergün'e  teşekkür ederek hayvanlar adına yapılacak her çalışmaya siyaseti karıştırmadan katkıda bulunacaklarını belirttiler..

Toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Ergün 'Bu ortam hayvanlar adına bir kazançtır, yaşama sevincidir. Toplantının adı sayın Vildan hanımın da belirttiği gibi Hayvanlar Adına Ortak Düşünce Platformu'dur..  Bana göre çok iyi gelişmeler var gerek sayın Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve gerekse de Veteriner Müdürü Sayın Kanlı ile iletişim kanalları açık.. Herkesin bu ortak düşünce platformuna desteğini rica ediyoruz.  Ayrıca bu toplantının yapılmasına destek veren Kent Konseyi sayın Nurhan  Özcan ile oturumu yöneten moderetör  Vildan Yazar Ülgenoğlu'na başarılı yönetimden dolayı teşekkür ederiz' dedi.

Toplantı sonunda hayvanlar için siyasi parti temsilcilerinin de imzaladığı 13 maddelik öneri yazısı Kent Konseyi başkanına teslim edildi