Alanya hava durumu tahmini: Yağmur uyarısı geldi

 Alanya Haber giriş: 18 Ağustos 2019, Pazar 13:08., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya hava durumu tahmini: Yağmur uyarısı geldi
Abone ol

Son Dakika.. Alanya ve çevresi için yağmur uyarısı geldi.. Meteoroloji'den verilen bilgilere göre Alanya Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38 derece olacak, Antalya ve Göller Yöresi parçalı bulutlu, mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Muğla ve ilçeleri az bulutlu ve açık geçecek.

Alanya için Meteoroloji'den alınan son hava tahminlerine göre 3 günlük hava durumu şöyle; 18 Ağu Pazar günü. Çoğunlukla Bulutlu ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı, sıcaklık ise 30 ° olurken aynı gün gece saatleri Çoğunlukla Açık olacak 19 Ağu Pazartesi günü Parçalı Güneşli Sağanak Yağışlı, hissedilen sıcaklık 30 °, gece ise Çoğunlukla Açık olacak. Ve son olarak 20 Ağu Salı günü Alanya için hava durumu Kısmen Güneşli, hissedilen sıcaklık derecesinin ise 30 ° civarında olması bekleniyor. 20 Ağu Salı gece saatlerinde ise hava Açık olacak.

ALANYA GÜNCEL HAVA DURUMU TAHMİNİ

Antalya ve Göller Yöresi parçalı bulutlu, mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Muğla ve ilçeleri az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığı sahil kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar, kuzey yönlerden Antalya ve Göller Yöresinde orta kuvvette, yer yer kuvvetlice, Muğla ve ilçelerinde zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Rüzgar; kuzey yönlerden Antalya'nın Merkez ve İbradı ilçelerinde, Isparta'nın Eğirdir, Senirkent ve Uluborlu ilçelerinde, Burdur'un Gölhisar ilçelerinde zaman zaman fırtınamsı rüzgar ve fırtına, Muğla ve ilçelerinde fırtına, zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Alanya hava durumu tahmini: Yağmur uyarısı geldi
Alanya 6 günlük hava tahmini

Alanya ve Gazipaşa Hava durumu;
Alanya Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38 derece, Gazipaşa ise Parçalı bulutlu, öğle saatleri mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 derece olacak.