Alanya esnafı tek yürek oldu: Taha Miraç için rekor bağış
Alanya Pazarcılar Odası’nın öncülüğünde düzenlenen canlı yardım yayınına esnaf ve vatandaşlar büyük destek verdi. Yaklaşık 2,5 saat süren yayında, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) kas hastası 5 yaşındaki Taha Miraç için umut olacak önemli bir bağış toplandı.
Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök’ün öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyada, yardım için sembolik olarak hazırlanan balonlar satışa sunuldu. Yayın boyunca yapılan desteklerle toplam ???? 11.600 balon satılırken, kampanya sonunda ???? 1.200.000 TL bağış toplanarak Taha Miraç’ın tedavisi için önemli bir kaynak oluşturuldu.
Yardım kampanyasına özellikle pazarcı esnafı büyük ilgi gösterdi. Canlı yayın boyunca yapılan bağışlar ve satın alınan balonlarla Alanya’da dayanışma ruhu bir kez daha kendini gösterdi.
Toplanan destek karşısında duygulanan Taha Miraç’ın ailesi ise gözyaşlarını tutamadı. Anne ve baba, kampanyaya katkı sunan tüm esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, Alanya’dan yükselen bu dayanışmanın kendilerine büyük moral ve umut verdiğini ifade etti.
Alanya’da gerçekleştirilen bu anlamlı kampanya, küçük Taha Miraç’ın tedavi sürecine destek olurken aynı zamanda kentteki birlik ve beraberliğin de güçlü bir göstergesi oldu.