Alanya Emniyet Müdür Avcı'dan açıklama: O Paylaşımlara İtibar etmeyiniz

 Alanya Haber giriş: 08 Haziran 2019, Cumartesi 16:08., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya Emniyet Müdür Avcı'dan açıklama: O Paylaşımlara İtibar etmeyiniz
Abone ol

Alanya Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşan paylaşımlara ilişkin bir açıklama yaptı. Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, kasten ve maksatlı olarak yapıldığı değerlendirilen paylaşımlar hakkında yasal sürecin başlatılmıştır... dedi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'denn yapılan açıklamada, "Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak son günlerde çeşitli sosyal medya platformlarında Alanya'da terör saldırısı gerçekleştirilecek şeklinde yalan haberler paylaşıldığı tespit edilmiştir. 

Kasten ve maksatlı olarak yapılan bu paylaşımlara itibar etmeyiniz. Turizm sezonunun başlaması ve Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olması, ilçemize tatile gelen misafirlerimizin yoğunluğundan dolayı ilçemizde trafik ve asayiş konularında herhangi bir sıkıntı oluşmaması ve tatile gelen misafirlerimizin daha huzurlu bir ortamda tatillerini geçirmesi amacıyla ilçemizde trafik ekipleri ve devriye ekip sayısı artırılmıştır.

"YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR"

Benzer yalan haberler yayan kişi veya kişilerin terör propagandası yaprak, ülkemiz ve ilçemiz ekonomisini hedef  almışlardır. Turizmde büyük beklentiler içerisinde olduğumuz bu sezonu baltalamak ülkemiz ve ilçemizin ekonomi lokomotifi olan turizme zarar vermek amacıya yapılan paylaşımlara asla inanmayın. Ayrıca kasıtlı yapılan yalan haberleri paylaşan kişi yada kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Bu vesileyle tekraren Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm vatandaşlarımıza, misafirlerimiz olan turistlere ve esnafımıza hayırlı bayramlar dileriz. Güzel bereketli ve kazançlı bir sezon dileriz" dedi.