Alanya Elektrikçiler Odası'nda Arıkan Dönemi Başladı
Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası’nın heyecanla beklenen genel kurulunda sandıktan "değişim" çıktı. Tansiyonun zaman zaman yükseldiği ve yoğun katılımın olduğu seçimde, mevcut başkan İlyas Bayır’ı geride bırakan Tunahan Arıkan, 720 oyla odanın yeni başkanı oldu.
Alanya’da esnafın gözü kulağı bugün 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası’nın 11. Olağan Genel Kurulu’ndaydı. Sabah saatlerinden itibaren salonu dolduran üyeler, yeni yönetimini belirlemek için sandık başına gitti.
Gerilimli Kongrede Kıyasıya Rekabet
Yoğun bir katılımla gerçekleşen genel kurulda, zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve gerilimli anların yaşandığı görüldü. Mevcut Başkan İlyas Bayır ile iddialı aday Tunahan Arıkan’ın listelerinin yarıştığı kongrede, esnaf odasının geleceği için oy kullanıldı.
Fark 84 Oy Oldu: Arıkan Dönemi Başladı
Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından geçilen sayım sürecinde heyecan doruğa ulaştı. Açılan sandık sonuçlarına göre; mevcut başkan İlyas Bayır 636 oy alırken, rakibi Tunahan Arıkan 720 oy alarak seçimin galibi oldu.
Rakibine 84 oy fark atarak ipi göğüsleyen Tunahan Arıkan, Alanya Elektrikçiler Odası’nın yeni başkanı seçildi. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Arıkan ve ekibi salonda büyük sevinç yaşadı.