Alanya'da Üniversiteli Ceylan'ın yurt odasında cansız bedeni bulundu

 Alanya Haber giriş: 28 Mayıs 2024, Salı 19:44., Güncelleme:
Alanya'da Üniversiteli Ceylan'ın yurt odasında cansız bedeni bulundu
Abone ol

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Sınıf Öğretmenliği bölümünde okuyan 22 yaşındaki Ceylan Demir kaldığı yurtta cansız bedeni bulundu. Oda arkadaşlarının iddiasına göre Ceylan akşam yatmadan önce arkadaşlarına 'kalbin aşırı hızlı çarpıyor' dedi ve uykuya daldı.

ALKÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencisi olan Demir'i, sabah saatlerinde yatağında hareketsiz gören arkadaşları durumu 112'ye bildirdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre,  22 yaşındaki Ceylan Demir, akşam yurttaki arkadaşlarına kalbinin aşırı çarptığını söyledi. Ardından duş alıp uyuyan Ceylan Demir'i sabah arkadaşları uyandıramayınca durum yurt görevlilerine bildirildi.

Çağrılan sağlık ekibi, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ceylan Demir'in cenazesi incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Demir’in diyabet hastalığının başlangıç seviyesinde olduğu ve herhangi bir tedavi sürecinin başlamadığı öğrenildi.

REKTÖR TÜRKDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan da, Demir’in vefatı üzerine bir mesaj yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencilerimizden Ceylan Demir'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. Ceylan’ın güzel hatıraları ve bize kattığı değerler daima yaşayacak. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun!"