Alanya'da Tapu, Tapu gibi çıktı!

 Alanya Haber giriş: 28 Ocak 2024, Pazar 17:23., Güncelleme:
Alanya'da Tapu, Tapu gibi çıktı!
Abone ol

İddiaya göre Alanya Tapu Müdürü Oğuz Keser hakkında bazı basın yayın organlarınca mesnetsiz iddialar ortaya atılarak bir karalama kampanyası başlatıldı. Alanya’ya gelen müfettişlerin 4 gün boyunca yaptığı inceleme ve kontrolde hiçbir usulsüz ve hatalı işleme rastlanmadı. Müdür Oğuz Keser'in dava açacağı öğrenildi. Kurum içinden bazı personelin sahte bilgiler üreterek basına servis ettiği ve kamuoyunu yanılttığı öğrenildi. Söz konusu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

Alanya Tapu Müdürü Oğuz Keser ve Tapu Müdürlüğü hakkında ortaya atılan iddialar üzerine Alanya'ya gelen müfettişlerin yaptığı incelemeler tamamlandı. Keser'in görevini kanunlara ve kurallara uygun bir şekilde yürüttüğü raporlandı.. 

 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu tarafından Alanya’ya görevlendirilen bir müfettiş, 4 gün süre ile Müdür Keser’in göreve başladığı 1 Ocak 2022 ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan 178 bin işlemi tek tek inceledi. Yapılan incelemede müdür Keser’in yaptığı işlemlerde olumsuz, kanunlara aykırı bir bulguya rastlanılmadı.

DAVA AÇACAĞI İDDİA EDİLDİ
Müdür Oğuz Keser
ise son günlerde çıkan asılsız haberler karşında kendisini yıpratmak için kasıtlı olarak hazırlanmış yazılar hakkında dava açmak için hazırlık yaptığı iddia ediliyor. Ayrıca müdür Keser’in, Alanya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü içerisinde çalışan art niyetli ve disiplinli çalışma altına girmek istemeyen bazı personellere, kamuoyunu ilgilendirmeyen ve gerçek haber niteliği taşımayan yazıları dışarıya sızdırdıkları gerekçesiyle işlem yapmak için hazırlık yaptığı gelen bilgiler arasında.