Alanya'da 'Sağır-Dilsiz' dilenci zabıtaya yakalanınca bülbüle döndü

 Alanya Haber giriş: 29 Temmuz 2022, Cuma 17:04, Güncelleme:
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Alanya'da 'Sağır-Dilsiz' dilenci zabıtaya yakalanınca bülbüle döndü
Abone ol

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri Güllerpınarı Mahallesi Hasan Akçalıoğlu Caddesi üzerinde boynuna "sağır ve dilsiz" yazılı not asarak dilenen şahsa suçüstü yaptı... Üzerinden 1.500 TL'ye yakın para çıkan şahıs zabıta ekipleri karşısında görünce bülbül gibi şakıdı!

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri, boynuna “sağır ve dilsiz” yazılı not asarak cadde ortasında dilenen Serdal A.'ya suçüstü yaptı. Zabıta ekipleri tarafından yapılan aramada dilencinin üzerinden çıkan bin 424 TL'ye el konuldu.  O ANlar ise zabıta ekiplerinin kamaeralarına yansıdı...

ZABITAYI GÖRÜNCE BÜLBÜLE DÖNDÜ

Dilsiz olduğunu iddia etmesine rağmen zabıta ekiplerinin müdahalesiyle konuşmaya başlayan şahıs, üç gün önce ilçeye geldiğini ifade etti. 58 yaşındaki sözde sağır ve dilsiz dilenciye Kabahatler Kanunu uyarınca 277 TL cezai işlem uygulandı.

BU TÜR İNSANLARA İNANMAYIN

Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal “İlçemizde yaşanan insan yoğunluğunu fırsat bilerek insanlara duygu sömürüsünde bulunup dilencilik yapanlara, insanlarımızı rahatsız edenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Lütfen vatandaşlarımız da bu tür insanlara inanmasın” dedi.