Alanya'da polisi görünce kendi kafasına sıkan şahıs hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 12 Şubat 2023, Pazar 14:48., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya'da polisi görünce kendi kafasına sıkan şahıs hayatını kaybetti
Abone ol

Antalya'da, dün iş ortaklarından Osman Bozdoğan ve Feyyaz Bozdoğan'ı tabancayla öldürüp, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç'ı yaraladıktan sonra kaçıp, Alanya'da polisi görünce intihara kalkışan Emrullah Çabuk, hastanede hayatını kaybetti

Serik'te, iş ortaklarını öldürüp kaçtıktan sonra Alanya'da polis noktasında başına ateş ederek intihara kalkışan Emrullah Çabuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, önecki gün saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde meydana geldi. Emrullah Çabuk, aralarında para meselesi yüzünden husumet olduğu belirtilen Feyyaz Bozdoğan, Osman Bozdoğan, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç ile bir sitenin giriş kapısında tartıştı. Büyüyen tartışma sırasında Emrullah Çabuk, tabanca ile iş ortaklarına kurşun yağdırdıktan sonra otomobille kaçtı.

POLİSİ GÖRÜNCE TABANCAYLA KENDİNİ VURDU

Emrullah Çabuk'un yakalanması için il genelinde çalışma başlatıldı. İddiaya göre Çubuk, önceki gün saat 19.30 sıralarında Alanya'da polis uygulama noktasında tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Alanya'da polisi görünce kendi kafasına sıkan şahıs hayatını kaybetti
Emrullah Çabuk

Ağır yaralanan Çubuk, tedaviye alındığı hastanede bugün saat 11.00 sıralarında hayatını kaybetti. Yaralılardan Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç taburcu oldu, Sedat Bozdoğan'ın ise tedavisi devam ediyor.