Alanya'da polise mukavemet gösteren Ukraynalı kadına ceza yağdı

 Alanya Haber giriş: 10 Temmuz 2022, Pazar 15:22., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya'da polise mukavemet gösteren Ukraynalı kadına ceza yağdı
Abone ol

Önceki gün Alanya D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, Ukraynalı kadının kullandığı araç, önünde ilerleyen araca arkadan çarpmıştı.. Polise direnen ve mukavemet gösteren Ukraynalı kadın şoförün ehliyetinin geçersiz ve 2,00 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Ukraynalı kadına ceza yağdı..

Kazaya karışan Ukrayna vatandaşı Fedorishcheva Y., seyir halindeyken önünde ilerleyen ve bir başka kadının kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kaza nedeniyle bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ŞOFÖR DEĞİL, POTANSİYEL KAZA MAKİNASİ!

Polisin uzun uğraşları sonucu araçtan indirilen ve gözaltına alınan Ukraynalı kadın turistin hastanede yapılan kontrollerinde 2,00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü araç rezalatinin arından Süresi dolmuş ehliyet ile araç kullandığı belirlenen kadının ehliyetine 2 yıl 6 ay el konulurken, yaklaşık 9 bin TL ceza yazıldı.

'SINIRDIŞI EDİLSİN'

Polise mukavemet gösteren Ukraynalı kadına Alanya kamuoyundan tepki yağdı.. Sosyal medyada çok sayıda vatandaş 'Sınır Dışı Edilsin', 'Mağdur diyoruz ama gelip tepemize çıkıyorlar' yorumları yaptığı görüldü.

Ukraynalı kadına 'polise mukavemet' suçundan soruşturma başlatıldı.