Alanya'da motosikletin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 25 Şubat 2024, Pazar 12:47., Güncelleme:
Alanya'da motosikletin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Abone ol

Alanya’da motosikletin çarptığı 61 yaşındaki Kıymet Akyol isimli yaya kadın, kaza yerinde hayatını kaybetti. Refüj demirlerin açılmasıyla yaya geçidi olmayan noktadan karşıya geçmeye çalışan vatandaşların çok sayıda ölümlü kazaya sebebiyet verdiğini ifade eden mahalle sakinleri bölgeye bir üst geçit yapılması gerektiğini belirtti.

Kızlarpınarı Mahallesi'de çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada.  20 yaşındaki A.T. yönetimindeki motosiklet, yaya geçidi olmayan yerden yolun karşısına geçmeye çalışan Kıymet Akyol'a (61) çarptı.  İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Akyol'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

“ÜST GEÇİT İSTİYORUZ”
Refüjde bulunan demirlerin açılmasından dolayı bölgede çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kaza olduğunu ifade eden mahalle sakinleri 'Burada meydana gelenkazalarda can kayıpları yaşandı ve çok sayıda kişi de yaralanadı. Biraz ileride alt geçit var ancak vatandaşlar burayı pek tercih etmiyor. Biz mahalle sakinleri olarak buraya bir tane üst geçit istiyoruz" şeklinde konuştu.