Alanya'da kayıp turistin cansız bedeni bulundu

 Alanya Haber giriş: 13 Ekim 2022, Perşembe 16:12., Güncelleme:
Alanya'da kayıp turistin cansız bedeni bulundu
Abone ol

Son dakika.. Alanya'da yaklaşık 1 aydır kayıp olarak aranan Belaruslu turist Valery Harbun'un cesedi Oba Mahallesi'nde bir limon bahçesinde bulundu.

Alanya’ya gelen 56 yaşındaki Valery Harbun Oba Mahallesi Hayri Doğan Caddesi'nde bir inşaatın yakınında bulunan limon bahçesinde bulundu. Jandarma olay yeri inceleme çalışmaasının ardından cenazeyi morga kaldırdı. Harbun'un ölüm sebebine ilişkin savcılık incelemesi başlatıldı.

Olayın geçmişi;

Belarus Fahri Konsolosi Fatih Akın'ın yanına gelen eşi Larysa Lappo bulunması için yardım istedi. Akın'dan aldığımız bilgilere göre; Belarus’dan tatil için Alanya’ya gelen 56 yaşındaki Valary Harbun ve Larysa Lappo çifti, bir otele yerleşti. 13 Eylül’de oteldeki havuz başında rahatsızlanan Harbun, ambulansla ALKÜ'ye sevk edildi. Burada yapılan muayenenin ardından doktorları epilepsi testi için bir gün hastanede kalması gerektiğini söyledi. Geceyi hastanede geçiren Harbun, eşinin otele gitmesinin ardından tek başına hastaneden ayrıldı. Bir esnafa giderek yanında telefonunun olmadığını söyleyen Belaruslu turist, esnafın telefonu ile eşine sesli mesaj atarak hastaneden ayrıldığını ve otele döneceğini söyledi. 

14 Eylül’de hastaneden ayrılan ve eşine gönderdiği sesli mesajın ardından kendisine bir daha ulaşılamayan Harbun’dan o tarihten bu yana haber alınamıyordu

 

4 Gündür Kayıp: Alanya'ya tatile gelen turist sırra kadem bastı
18.09.2022

4 Gündür Kayıp: Alanya'ya tatile gelen turist sırra kadem bastı

İLGİLİ HABER