Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden sapığa meydan dayağı

 Alanya Haber giriş: 26 Haziran 2019, Çarşamba 21:10., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden sapığa meydan dayağı
Abone ol

Son dakika.. Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde 34 yaşındaki Bereket P. isimli şahıs 11 ve 15 yaşındaki iki küçük kız çocuğuna tacizde bulundu.. Olayı duyan çocukların babası ve mahalleli tacizciye meydan dayağı attı. O anlar ise vatandaşın kameralarına yansıdı..

Son dakika.. Cikcilli'de 34 yaşındaki Bereket P. isimli sapık yolda yürüyen 15 yaşındaki N S. ile 11 yaşındaki Y. S. isimli iki kız kardeşi ‘Kaç yaşındasınız, nerelisiniz, çok güzelsiniz’ sözleriyle tacizde bulunarak takip etmeye başladı..

Durumdan korkan kız kardeşler hızla babaları Kemal S.’ye giderek olayı anlattı. Bunun üzerine baba Kemal S. geri dönerek Bereket P. ile kavga etmeye başladı. Çevrede bulunan esnafın ve vatandaşın olaya müdahil olmasıyla birlikte Bereket P.’ye meydan dayağı atıldı.

Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden 'Suriyeliye' meydan dayağı
Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden sapık meydan dayağı

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan tacizci Bereket P., ALKÜ Hastanesinde tedavi edildikten sonra Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü.

Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden 'Suriyeliye' meydan dayağı
Alanya'da iki küçük çocuğu taciz eden sapık meydan dayağı

SAPIĞIN SOSYAL MEDYA HESABINDA MİDE BULANDIRAN DİYALOGLAR

Küçük çocukları taciz eden sapığın sosyal medyada arkadaşlarıyla yaptığı çirkin diyaloglar.

Bir arkadaşının "Allah cezanı vermesin devrem bu ne hal" şeklindeki sorusuna, "Ne var halimde Sezar Ö. lan selam devrem ne yapiyon cok si..mekten ne olsun nerelerdesin sen" şeklinde verdiği cevap mide bulandırırken arkadaş listesinde sahte olduğu anlaşılan ve sapık paylaşımlar yapılan çok sayıda 'arkadaşı' olduğu da görülüyor..

Öte yandan sosyal medyada ve bazı yerel basın yayın kurulşlarında taciz zanlısı Bereket P.'nin Suriye uyruklu Türk vatandaşı olduğu öne sürüldü

Dayak olayı ve o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.