Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı

 Alanya Haber giriş: 10 Ocak 2024, Çarşamba 22:40., Güncelleme: 4 ay önce
Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı
Abone ol

Son dakika.. Alanya'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin(CHP) adayı açıklandı. Beklenildiği gibi CHP'nin adayı Kimya Mühendisi Osman Özçelik oldu.. İlçe Başkanı Kandemir 'Alanya değişim istiyor, Alanya’da değişim zamanı çoktan gelmiştir.. tüm çocuklarımızın zenginliği için, Alanya'mıza değer katmak için Belediye Başkan Adayımız Osman Özçelik’tir' dedi.

CHP'nin Antalya il ve ilçe aday listesi açıkladı.  CHP Antalya BŞB adayı Muhittin Böcek olduğu açıklandı. Tüm ilçeler de il ile beraber tam liste açıklandı. Alanya'da Osman Özçelik Cumhuriyet Halk Partisi adına belediye başkanlığı için seçmenin karşısına çıkacak..

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, yaptığı açıklamada “CHP’nin 31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik’tir. Geçtiğimiz günlerde Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Sayın Özçelik ile Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret etmiştik. Ziyaret sırasında Genel Başkanımız örgütümüzün oy birliğiyle yaptığı öneri bizim için çok kıymetlidir. Ayrıca, Sayın Osman Özçelik saygın bir iş insanıdır, yılmaz bir Atatürkçüdür, yüksek motivasyonu ve ülkemize hizmet aşkı bizleri çok sevindirmiştir şeklinde konuştular” dedi.

Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı
Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı


Bülent Kandemir, bugün yapılmakta olan Parti Meclisi toplantısında Sayın Osman Özçelik’in Alanya Belediye Başkanlığı nihai karara bağlanmıştır. Alanya değişim istiyor, Alanya’da değişim zamanı çoktan gelmiştir. Adaletli ve dürüst yönetim için, hemşerilerimizin kaliteli yaşamı için, tüm çocuklarımızın zenginliği için, Alanya'mıza değer katmak için Belediye Başkan Adayımız Osman Özçelik’tir” şeklinde konuştur.

Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı
Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik kimdir?

OSMAN ÖZÇELİK KİMDİR? 
1.11.1962 tarihinde doğumlu olan Osman Özçelik, ilk ve orta derece eğitimini Alanya’da tamamlamış, 1985 yılında Hacette Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Çalışma hayatına Özçelik Grup bünyesinde başlamıştır. Halen Grubun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesidir.
Sayın Özçelik, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bülent Kandemir
CHP Alanya İlçe Başkanı

Antalya seçmeninin merakla beklediği İlçe Belediye Başkan adayları da açıklandı. İşte 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin ilçe başkan adayları

Akseki: İlkay Akça
Aksu: İsa Yıldırım
Alanya: Osman Özçelik
Döşemealtı: Menderes Dal
Elmalı: Halil Öztürk
Finike: Mustafa Geyikçi
Gündoğmuş: Nurettin Sönmez
İbradı: Sekran Gedik
Kaş: Erol Demirhan
Kemer Necati Topaloğlu
Kepez: Mustafa Kocagöz
Konyaaltı: Cem Kotan
Kumluca: Mustafa Köleoğlu
Manavgat: Niyazi Nefi Kara
Serik: Kadir Kumbul

Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı
Alanya'da CHP'nin adayı Osman Özçelik resmen açıklandı

BŞB ADAYI MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?
1962'de Konyaaltı, Antalya'da doğdu. Aslen Yörük'tür. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra zirai üretim ve ulaşım sektörlerinde çalıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun olmasının ardından yine aynı üniversitenin İktisat Fakültesinin Kamu Yönetimi Bölümü'nde ikinci lisans öğrenimini tamamladı. Daha sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında tezsiz  yüksek lisans yaptı.

2015 yılında eğitim ve öğretime açılan Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi için 2012 yılında bağışladığı arazi ile Antalya'da eğitim ve öğretime büyük bir katkı sağladı.20 yıllık siyasi hayatını anlattığı “Ben Bu Şehre Aşığım” adlı kitabını yazdı. 31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi.