Alanya CHP Gündemi Değerlendirdi: Karanlığın Sonu Geldi

 Alanya Haber giriş: 17 Mayıs 2019, Cuma 14:04., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya CHP Gündemi Değerlendirdi: Karanlığın Sonu Geldi
Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantı sonu yapılan basın açıklamasında, Türkiye, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (POB) ayağı yapılmak isteniyor. Bu zamana kadar şehit cenazeleri gelmezken, son günlerde şehit cenazelerinin çoğalması bir tezgahın parçası.. denildi. İlçe Başkanı Karadağ, Karanlığın sonu geldi, ışık gözüktü. Türkiye’de siyasi iktidarın değişikliği çok yakın, biz bunun müjdesini görüyoruz. dedi..

Alanya Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantı sonrası basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Hakkari’de şehit düşen ve önceki gün Alanya’da Garnizon Şehitliği’nde toprağa verilen Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

GAZETECİ VE YAZARLARA SALDIRI

Çarşamba akşamı Antalya Büyükşehir Belediyesi vesilesiyle bir iftar yemeği düzenlendiğini ve Başkan Muhittin Böcek’in de katıldığını belirten Karadağ, “Son dönemde şehit cenazeleri artmaya başladı. Sadece şehit cenazeleri değil, Ankara’da gazeteciler saldırıya uğradı, dün yine Antalya’da elim bir şekilde saygıdeğer bir gazeteci faili meçhul bir şekilde katledilmek istendi” dedi.

‘TÜRKİYE BOP’A ÇEKİLMEK İSTENİYOR. TÜRK HALKI BU OYUNA GELMEYECEK’


Karadağ, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Türkiye’de özellikle şehit cenazelerinin artmasını ve şiddet olaylarının çoğalmasını kınıyoruz. Tüm bunların bir anlamı var. Türkiye, Büyük Ortadoğu Projesi’nin ayağı yapılmak isteniyor. Bu zamana kadar şehit cenazeleri gelmezken, son günlerde şehit cenazelerinin çoğalması bir tezgahın parçası. Bu tezgahın en büyük organizatörlerinden biri de Amerikan emperyalizmi. Amerikan emperyalizmi, Büyük Ortadoğu Projesi’ni gerçekleştirmek için Türkiye’yi bu bataklığın içerisine sürüklemek istiyor. Ama Türk halkı bu oyuna gelmeyecek. Bu oyuna gelmeyeceğimizin en büyük göstergelerinden biri de mazbatası gasp edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun duruşudur. Gördük ki Türkiye’de gerçekten karanlığın sonu geldi, ışık gözüktü. Bunu da hiçbir gücün engelleyebileceğine inanmıyoruz.

Alanya CHP Gündemi Değerlendirdi: Karanlığın Sonu Geldi
Alanya CHP Gündemi Değerlendirdi: Karanlığın Sonu Geldi

KARANLIĞIN SONU GELDİ, IŞIK GÖRÜNDÜ. SİYASİ İKTİDAR DEĞİŞECEK.

Bizler Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul seçmenine her türlü yardımı yapıp, İstanbul’da baharın sonunda yaz geldiğini ispat edeceğiz. Seçimler konusunda bu kadar üstelemelerinin sebeplerinden biri de Türkiye’de süren ciddi işsizlik ve hayat pahalılığı meselesi. Belki şu an gündemin son maddesi olarak görünüyor ama halkımız işsiz, aç ve inanın yoksulluk içerisinde. Bütün bunlar yaratılan sahte gündemlerle örtbas edilmeye çalışılıyor. Karanlığın sonu geldi, ışık gözüktü. Türkiye’de siyasi iktidarın değişikliği çok yakın, biz bunun müjdesini görüyoruz. CHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gündeminde olan birçok çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla görüşerek sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. İşsizliğe çare olmaya çalışıyoruz. Mahmutlar Mahallesi’ndeki Alanyaspor Tesisleri’nin devam eden inşaatını ziyaret edip bilgi aldık.”