Alanya Cezaevi Ring Aracı Konya Yolunda Kaza Yaptı

 Alanya Haber giriş: 29 Haziran 2019, Cumartesi 18:26., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya Cezaevi Ring Aracı Konya Yolunda Kaza Yaptı
Abone ol

Son dakika haberi... Alanya L Tipi Kapali Cezaevi'ne ait mahkum ve askerlerin bulunduğu cezaevi sevk aracı Konya sevkinden dönüşü sırasında Akseki mevkiinde kaza yaptı. Kazada yaralanan mahkum ve askerler tedaviye alındı..

Feci kaza, bugün saat 19.30 sıralarında, Akseki- Konya yolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Mahkum ve askerlerin bulunduğu cezaevi aracı, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyeitni kaybetmesi sonucu devrildi..

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Alanya Cezaevi Ring Aracı Konya Yolunda Kaza Yaptı
Alanya Cezaevi Ring Aracı Konya Yolunda Kaza Yaptı

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Alanya Kapalı Cezaevi'nde görevli bir personel kazaya ilişkin yayınladığı bilgilendirme mesajında şu ifadelere yer verdi; Alanya L Tipi Kapali C.I.K'na ait sevk aracimiz Konya sevkinden dönüşü sırasında Akseki mevkiinde kaza yapmıştır. Öncelikle yarali olan meslektaşlarim ve askerlerimize acil şifalar dilerim. Cezaevi kadrosu olarak üyesi olduğumuz EGE-DER kaza yardimlaşma derneğimiz olayin olduğu andan itibaren devreye girerek maddi ve hukuki süreçlerde takipçisi olarak yanimizda olduklarini bizlere bir kez daha göstermişlerdir. Aracimizin vinç ile kaldirilmasi çekici hizmeti ile servise yönlendirilmesi mağdur olan arkadaşimiza maddi manevi destekte bulunmalari derneğimize üye olarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizin kanıtıdır.